İşte Fatih Terim'in transfer listesi!

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında Tuzlaspor'a 2-0 yenilirken, Süper Lig'in 14. hafta maçında Türk Telekom Stadyumu'nda Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek. Alanyaspor maçından önce sarı-kırmızılılarda herkes transferlere odaklandı. Fatih Terim'in her fırsatta dile getirdiği gibi Ocak ayında büyük bir değişim gerçekleşecek. İşte Galatasaray'da gelecek ve gidecek futbolcular...

SPOR 07.12.2019, 15:09 12.01.2020, 20:57
İşte Fatih Terim'in transfer listesi!

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşmasında Tuzlaspor'a 2-0 yenilen Galatasaray Süper Lig'in 14. hafta maçında Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak.

Başakşehir yenilgisinin ardından yeni bir galibiyet serisine başlamanın planlarını yapan sarı-kırmızılı takım, bir yandan da Ocak ayı için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Aslan'da Teknik Direktör Fatih Terim'in dediği gibi devre arasında radikal kararlar verilecek ve bu kararlar sadece as takımda olmayacak.

Gönderilecek futbolcuların isimleri belirleyen sarı-kırmızılı takım, katılacak oyuncular üzerinde de çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

FFP sebebiyle ucuza mal olacak ve yüksek performans verecek futbolcular isteyen Galatasaray, bu tanıma uygun futbolcuların peşine düştü.

Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in raporu neticesinde transfer görüşmeleri yapan sarı-kırmızılı takımda, liste de gün yüzüne çıktı.

İşte Galatasaray'ın Ocak ayında takıma gelecek ve gidecek isimleri;

Gelecek oyuncular

Nazım Sangare

Galatasaray, Mariano'yu gönderip sağ bek transferi gerçekleştirmek istiyor. Martin Linnes her iki kanadı yedeklese de buraya 'net' bir formül bulmak isteyen Fatih Terim, genç yıldız Nazım Sangare'ye listesinde yer verdi.

Ucuz bonservis bedeli, yüksek performansıyla dikkatleri üzerine çeken Sangare, Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna katmak istediği en önemli futbolculardan birisi olarak yer alıyor.

Kaan Ayhan

Christian Luyindama'nın yaşadığı sakatlığın ardından stoper arayışlarına başlayan Galatasaray için Kaan Ayhan, en ideal seçenek gibi gözüküyor.

Millî takımdaki başarısıyla da dikkat çeken Kaan Ayhan, EURO 2020 sonrası bedelini artırarak Galatasaray'ın FFP anlamında elini de büyük oranda rahatlatabilir.

Henry Onyekuru

Sarı-kırmızılı takımın 1.5 yıllığına kiralık olarak renklerine bağlamak istediği Onyekuru için görüşmelerin neredeyse sonuna gelindi.

Geçtiğimiz sezon yaşanan şampiyonluğa büyük katkısı olan Nijeryalı yıldız, Monaco'da fazla forma şansı yakalayamadı ve Galatasaray'da tekrar kendisine gelmenin planlarını yapıyor.

Emre Kılınç

Takımıyla sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Emre Kılınç, Boluspor döneminden itibaren Fatih Terim'in beğendiği oyunculardan birisiydi.

Xherdan Shaqiri

Basel'de forma giyerken dahi Galatasaray'ın gönlünde büyük yere sahip olan Shaqiri, Liverpool'da forma giymeyi unuttu.

Tekrar oynamak ve şampiyonluk yaşamak isteyen yıldız futbolcu için sarı kırmızılı takım çalışmalara başladı.

Sarı-kırmızılı takım, kendisine şampiyonluğu yaşatacak ve etkili bir oyuncuya kadrosunda yer verebilir.

Arda Turan

Galatasaray'da boş sözleşmeye imza atmaya hazır olduğu ifade edilen Arda Turan için tek engel var, o da Barcelona'nın onay vermesi.

Başakşehir de Arda Turan, kariyerinin son demlerini yaşarken, eski takımına dönmesine izin vermeyi kabul etti.

Okay Yokuşlu

Galatasaray'ın listesinde üst sırada yer alan Okay Yokuşlu, Celta Vigo'nun transferine izin vermesi durumunda sarı-kırmızılı takımda yer alabilir.

Badou Ndiaye

Stoke City'de oldukça mutsuz günler yaşayan ve yeniden sarı-kırmızılı takıma dönmek isteyen Badou Ndiaye için bir kez daha uygun şartlar oluşursa transfer gerçekleşecek.

Kenan Karaman

Radamel Falcao'nun sakatlığı, Florin Andone'nin ise geri dönüşünün uzun sürecek olması sebebiyle forvete çözüm arayan Galatasaray, hem kanatta oynayan hem de forvet olarak forma giyebilen Kenan Karaman listeye girdi.

İşte gönderilecek futbolcular

Selçuk İnan

Sezon başında 1 senelik sözleşme imzalanan Selçuk İnan'a artık forma şansı verilmeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda bu sezon ilerleme kaydedemeyen genç yıldız Yunus Akgün de iyice gözden düştü.

Yunus'un da Ocak ayında bir takıma kiralık olarak gönderileceği tahmin ediliyor.

Emre Mor

Galatasaray'da Emre Mor ve Jimmy Durmaz konusunda da yine önemli kararlar verildi.

İki futbolcunun da verilen şansları bir türlü kullanamaması sebebiyle Ocak ayında gönderilmeleri gündemde yer aldı.

Emre Mor konusunda büyük hayal kırıklığına uğranıldığı ve genç oyuncuyla yolların ayrılabileceği iddia edildi.

Seri

Tuzlaspor karşılaşmasında Seri'nin performansı da beklenilenin altında kaldı. Fildişi Sahilli oyuncuya "İstersen gidebilirsin" denilecek.

Mariano ve Nagatomo

Sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek olan Mariano ve Nagatomo ile Ocak ayında yol ayrımına girilecek.

İki futbolcunun menajerlerine de "Kulüp bulun" mesajı iletildi.

Taylan Antalyalı

Galatasaray'a geldiği günden bu güne kadar forma giyemediği için sürekli taraftarlar tarafından eleştiri oklarının hedefi olan Terim, Taylan'ı kiralık olarak göndermeyi hedefliyor.

Belhanda

Sezon başında Suudi Arabistan takımlarından ciddi teklifler gelmesine rağmen ısrarla ayrılmak istemediğini ifade eden Belhanda, yaşanan son gelişmelerin ardından ocakta takımdan ayrılacak.

Yorumlar (1)
ADNAN ÜRDÜÇ 4 yıl önce
Bence bizim takımda gidecekler var doğru ama taylan emre.mor bu iki futbolcu kitmesini istemem takımda kalmasında yanayım