İşte Ersun Yanal'ın transfer listesi!

Sezona hızlı bir başlangıç yapan ancak ilerleyen haftalarda inişli çıkışlı bir performans sergileyen Fenerbahçe, Ocak ayında kadrosunda radikal değişiklikler yapmanın planlarını yapıyor.

SPOR 12.12.2019, 11:39 12.12.2019, 11:44
İşte Ersun Yanal'ın transfer listesi!

Ersun Yanal'ın raporu neticesinde yapacağı birkaç transferlerle sezon sonunda şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-lacivertli takımda iç transferde de oldukça hareketli günler yaşanacak gibi gözüküyor.

Devre arasında takımdan gönderilecek isimleri belirleyen teknik heyet, takıma dahil edilecek isimler üzerine çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu doğrultuda transfer çalışmalarını devam ettiren Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın transfer listesi ortaya çıktı.

İşte sarı-lacivertli takımda Ocak ayında gelecek ve gidecek oyuncular:

mehmet ekici ile ilgili görsel sonucu

Mehmet Ekici

Fenerbahçe, teknik direktör Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği Mehmet Ekici ile yolları ayırmanın planlarını yapıyor. Sarı-lacivertli takım, tecrübeli futbolcuyu sezon başında TFF'ye bildirilen 28 kişilik listeye eklememişti. Yönetimin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan orta sahayı devre arasında elinden çıkarmak istiyor.

miha zajc ile ilgili görsel sonucu

Miha Zajc

Fenerbahçe'de geçen sezon Ocak ayınsa kadroya dahil edilen ancak istenen performansı ortaya koyamayan Zajc da ara transfer döneminde takımdan ayrılacak olan oyuncular arasında yer alıyor. Yönetimin sezon başında transfere kaynak yaratmak  için Sloven oyuncuyu satmak istemiş ancak adı Leicester City, Genoa ve Empoli gibi takımlarla anılan oyuncu takımda kalmıştı. Sarı-lacivertli ekibin, devre arasında uygun bir maliyetle elinden çıkarmaya çalıştığı Zajc'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2023 yılında sona erecek.

tolgay arslan ile ilgili görsel sonucu

Tolgay Arslan

Fenerbahçe'nin sezonun ilk yarısının sona ermesiyle beraber takımdan göndermeyi düşündüğü futbolculardan birisi de Tolgay Arslan oldu. Sarı-lacivertli ekibin, orta saha rotasyonundaki genişlik nedeniyle forma şansı bulmakta güçlük çeken Tolgay'ın adı Çaykur Rizespor ile geçiyor. 29 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam ediyor.

alper potuk ile ilgili görsel sonucu

Alper Potuk

Sarı-lacivertli takım, teknik direktör Ersun Yanal'ın isteği neticesinde Alper Potuk'u devre arasında elinden çıkarmaya çalışacak. Sezon başında maaşında indirime giderek Fenerbahçe'den büyük takdir alan Alper, sergilediği performansla istenilen oyunu sahaya yansıtamadı. Sarı-lacivertli ekip, adı Süper Lig takımlarıyla anılan 28 yaşındaki oyuncuyu Ocak ayında elinde çıkaramadığı takdirde sezon sonunda gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak. Alper'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2022 yılında sona erecek.

jailson ile ilgili görsel sonucu

Jailson

FFP nedeniyle oyuncu satmadan bonservis bedeli ödeyerek takviye yapamayacak olan sarı-lacivertli takım, transfer bütçesi oluşturmak için Brezilyalı oyuncuyu elinden çıkartabilir. Ersun Yanal'ın bu sezon sık sık stoper mevkisinde denediği Jailson'un sezon başında da ayrılacağı gündemde yer almış ancak 24 yaşındaki orta saha takımda kalmıştı.

aleksandar kolarov ile ilgili görsel sonucu

Aleksandar Kolarov

Fenerbahçe, sezon başında kadrosuna katmak için uzun uğraşlar verdiği ancak transferini bir türlü gerçekleştiremediği Kolarov için devre arasında bir kez daha nabız yoklayacak. Sarı-lacivertli ekip, Roma ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Sırp yıldızı uygun bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmayı hedefliyor. Bu sezon Roma formasıyla bu sezon 20 maça çıkan tecrübeli oyuncu, 4 gol ve 3 asist yaptı.

edin visca ile ilgili görsel sonucu

Edin Visca

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarla istediği oyunculardan birisi de Edin Visca oldu. Yönetim, sezon başında da gündeme gelen Boşnak yıldızı devre arasında kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Visca'nın da Fenerbahçe'de forma giyemeye sıcak baktığı ve sarı-lacivertli takımın bu transfer için önümüzdeki günlerde somut adımlar atmaya başlayacağı ileri sürüldü.

jesse sekidika ile ilgili görsel sonucu

Jesse Sekidika

Sezon sonunda kiralık sözleşmesi sona erecek olan Victor Moses'ın yerine kanat arayışına başlayan Fenerbahçe'nin gündeminde sürpriz bir isim yer aldı. Sarı-lacivertli takım, TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da oynayan Jesse Sekidika transferi için kolları sıvadı. Bu sezon Eskişehirspor formasıyla çıktığı 14 karşılaşmada 8 gol ve 2 asist yapan Nijeryalı futbolcuya Galatasaray'ın da talip olduğu iddia edildi. 23 yaşındaki oyuncunun Eskişehirspor ile olan sözleşmesi sezon sonuna kadar devam ediyor.

dario melnjak ile ilgili görsel sonucu

Dario Melnjak

Devre arasında mutlaka bir sol bek transferi gerçekleştirmek isteyen ve bu bölge için önceliği Kolarov'a veren Fenerbahçe, Sırp oyuncunun transferini bitiremediği takdirde Çaykur Rizespor'da oynayan Melnjak için girişimlerini hızlandıracak. Sarı-lacivertli ekip, Kolarov için olumsuz yanıt aldığı durumda Hırvat futbolcuyu renklerine bağlayacak. Karadeniz temsilcisinin vazgeçilmezleri arasında yer alan 27 yaşındaki oyuncu, bu sezon çıktığı 14 maçta 2 gol ve 1 asist üretti.

İlgili resim

İrfan Can Kahveci

Fenerbahçe'nin Başakşehir'den Visca ile beraber transfer etmek istediği bir diğer oyuncunun İrfan Can Kahveci olduğu ifade ediliyor. Sarı-lacivertli takım, bu sezon hem Başakşehir hem de milli takım formasıyla gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Yönetimin, İrfan Can transferinin devre arasında gerçekleşmemesi halinde yıldız futbolcu için sezon sonunda bir kez daha nabız yoklayacağı belirtildi.

Yorumlar (0)