İşte Emre Akbaba'nın serbest kalma bedeli! 

Çaykur Rizespor karşılaşması ile formasına kavuşan  Emre Akbaba'nın ligin ikinci yarısında Fatih Terim'in en büyük silahı olacak. 1.5 yıl daha sözleşmesi olan oyuncu, formsuzluğu ile gözden düşen Belhanda'nın yerini dolduracak. 

SPOR 17.01.2020, 09:50
İşte Emre Akbaba'nın serbest kalma bedeli! 

Galatasaray'ın, Emre Akbaba'nın sözleşmesine 15 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli koyduğu ortaya çıktı.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu kura çekimi 20 Aralık'ta yapılmış, Çaykur Rizespor'la eşleştiklerini öğrenen Fatih Terim'in ilk işi Emre Akbaba'yı yanına çağırmıştı.

Fatih Terim "Rize çıktı. Ben kadere inanırım, o maçta oynayacaksın'' sözlerinin ardından, hocasını haklı çıkaran Emre ayağının kırıldığı Rize'deki statta futbola geri döndü ve 8 ay sonra ilk resmî karşılaşmasında fileleri havalandırdı.

Çaykur Rizespor karşılaşmasında sergilediği performansla umut veren Emre Akbaba'nın sözleşmesindeki KAP'a açıklanmayan gizli detayı SABAH ortaya çıkardı. Emre'nin 2021 yılında sona erecek sözleşmesinde "15 milyon Euro'ya serbest kalır'' maddesi yer alıyor.

Fiorentina kadrosuna katmak istedi

Sarı-kırmızılı ekibe imza atarken Fiorentina başta olmak üzere Avrupa'dan teklifler gelen 27 yaşındaki oyuncunun sözleşmesine 15 milyon Euro'luk çıkış opsiyonu eklendi.

Yorumlar (0)