İşte Cenk Tosun'un yeni takımı!

Cenk Tosun, yeni teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin kendisine 3 maçta da forma vermemesinin ardından ipleri koparmıştı. İngiliz basınında yer alan haberlerde Everton, başarılı oyuncuyu 6 aylığına Crystal Palace'a kiraladı. Transferin kısa süre içerisinde açıklanacağı tahmin ediliyor.

SPOR 09.01.2020, 09:09 12.01.2020, 15:25
İşte Cenk Tosun'un yeni takımı!

Everton'daki geleceği merakla beklenen Cenk Tosun'da yeni bir gelişme yaşandı. 2018’in ara transfer döneminde 23 milyon Pound karşılığında transfer olduğu Everton’da özellikle bu sezon istediği kadar forma şansı yakalayamayan 28 yaşındaki oyuncunun takımıyla arasındaki bağlar koparma aşamasındaydı.

Haziran ayındaki EURO 2020’ye hazır olarak gitmeyi planlayan ve transfer gündeminde adı sık sık dedikodulara karışan başarılı oyuncu, Premier Lig'den ayrılmıyor.

Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer aldığı öne sürülen Cenk Tosun'un yeni durağı Crystal Palace oldu. Everton’ın Carlo Ancelotti’yle anlaşmasının ardından İtalyan teknik adam yönetimindeki 3 maçta 1 dakika bile süre alamayan 28 yaşındaki oyuncu, Manchester City maçından sonra gemileri yakmıştı.

Daily Mail'in son dakika bilgisi olarak okurlarına paylaştığı haberde Everton, Cenk'i 6 aylığına Crystal Palace'a kiraladı. Transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Yorumlar (0)