İşte Cenk Tosun'un Beşiktaş'ı reddetme sebebi!

Everton’dan ayrılacağı tahmin edilen Cenk Tosun'un Beşiktaş’a dönüşü ne ailesi engel oldu. Cenk, eski takımının ilgisinden memnun olsa da eşi ve menajerliğini yapan babasının ısrarları neticesinde Avrupa'da devam etme kararı verdi.

SPOR 05.01.2020, 09:39 12.01.2020, 16:13
İşte Cenk Tosun'un Beşiktaş'ı reddetme sebebi!

Everton'a iki sezon önce 22 milyon Euro bonservis bedeliyle transferi gerçekleşen ve Beşiktaş'a mali açıdan yardımcı olan Cenk, yaz döneminde olduğu gibi yeniden siyah-beyazlı takımın gündeminde yer aldı. Ancak kariyerine Avrupa'da devam etme kararı verdi. Abdullah Avcı'nın "Durumunu yakından takip ediyoruz" dediği başarılı oyuncu için Everton'ın yeni teknik direktörü Carlo Ancelotti, "O bizim kralımız" demişti. Ancak İtalyan teknik adamın sahadaki uygulaması farklı oldu. Tecrübeli çalıştırıcı, yeni takımının başındaki ilk üç karşılaşmada da Cenk Tosun'u oynatmadı.

Forma giymek istiyor

EURO 2020'den önce daha fazla forma şansı yakalayabileceği bir takıma transfer olmayı hedefleyen tecübeli oyuncu, Beşiktaş'ın ilgisinden dolayı mutlu olsa da tercihinin Avrupa olacağını belirtti. Eşi ve menajerliğini yapan babasının da ısrarlarının ardından bu kararı alan 28 yaşındaki futbolcu, ilk etapta kariyerine İngiltere'de, ikinci planda ise İspanya ve Almanya'da devam etmeyi planlıyor..

Yorumlar (0)