İşte Beşiktaş'ın yardım kampanyası: Bırakmam Seni!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulüp için yardım kampanyası gerçekleştirileceğini duyurdu. Söz konusu kampanyanın ismi "Bırakmam Seni" olarak belirlendi. 

SPOR 12.06.2020, 12:38

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulüp için gerçekleştirilecek olan yardım kampanyasına ilişkin açıklamada bulundu. 

Beşiktaş Başkanı Çebi, kulübe bağışta bulunmak isteyen kişilerin, "BIRAKMAM" yazarak 1903 numarasına SMS yollamaları gerektiğini duyurdu.

Söz konusu SMS'in fiyatı ise 20 TL olarak belirlendi. 

"Maçların seyircili oynanması imkânsız"

Çebi, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinin dayanışma içerisinde hep birlikte atlatılmaya yakın olunduğunu belirterek, sağlık görevlilerine teşekkürlerini sundu.

Yeni tip koronavirüsün (Covid-19) sosyal mesafe gerektirdiğine dikkat çeken Çebi, maçların seyircili olarak oynanmasının imkânsız bir hale geldiğini söyledi. 

"Biz de iddialıyız"

Çebi, taraftarsız 8 maç yapacaklarını kaydederek, herkes kadar siyah-beyazlı kulübün de iddialı olduğunu söyledi. 

8 mücadeleyi kazanmak amacıyla sahaya çıkılacağı konusunda hocalar ve futbolcular ile aynı fikirde olunduğunu aktaran Çebi, maddi anlamda Beşiktaş için 19 Mart günü başlatılan bağış kampanyasını hatırlattı.

Çebi, söz konusu kampanyanın, siyah-beyazlı kulübe büyük destek sağlayacağını ifade etti.

Tanıtım filmi duygulandırdı

Bağış kampanyası için çekilen tanıtım filminin duygusal olduğu fark edildi. 

Tanıtım filminde, Çanakkale Savaşı esnasında şehit düşen ve dönemin Beşiktaş kaptanı olan Kazım'ın cebinden bir mektubun çıktığı ve söz konusu mektupta kaptanın hayatını kaybetmeden önce siyah-beyazlılar için yazdığı marşın bulunduğu görüldü. 

İşte Beşiktaş için yazılan o marş...

Yorumlar (0)