İşte Beşiktaş'ın Karius planı!

Beşiktaş, Ocak ayı transfer dönemi için hızlı davranmak istiyor. Yönetim, başarılı file bekçisi Karius’un da bonservisini almak için çalışmalarına başladı.

SPOR 20.11.2019, 16:57 12.01.2020, 17:00
İşte Beşiktaş'ın Karius planı!

Siyah-beyazlı kulüpte tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı, yönetimle görüşme gerçekleştirerek transferde de yol haritasını çizmek istiyor.

Ahmet Nur Çebi’nin başkan olmasının ardından yöneticiler Emre Kocadağ ve Erdal Torunoğulları ile sık sık dirsek temasında bulunan Abdullah Avcı, yaptığı açıklamalarda bir kanat oyuncusu bir de forvet istediğini söylemişti.

Bu isteğini yönetimede aktaran deneyimli teknik direktör, transferlerin Ocak ayında yapılacak kamp öncesine yetiştirilmesini istediği dile getirdi.

Transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, bu talep doğrultusunda çalışmalar için kolları sıvadı.

Scout ekibinden bu 2 mevki için geniş bir rapor talep eden Torunoğullar, Avcı ile bir araya gelerek listedeki oyuncuları eleyecek ve sonrasında harekete geçmeye başlayacak.

Karius'un bonservisi isteniyor

Son haftalarda başarısı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Alman kalecinin kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Yönetimin, Karius'un bonservisini almaya çalışacağı belirtildi.

Beşiktaş'ın, İngiliz kulübü Liverpool ile Karius’un bonservisi için yakın zamanda görüşme gerçekleştireceği tahmin ediliyor.

Siyah-beyazlı yönetimin, her ihtimale karşı alternatif isimler de belirlediği ve eski kalecileri Fabri’yi de düşündükleri de gelen haberler arasında yer alıyor.

Yorumlar (0)