İşte Beşiktaş'ın Caner Erkin kararı!

Beşiktaş, başarılı sol bek Caner Erkin'in sözleşmesini uzatmak için masaya oturacak.

SPOR 02.12.2019, 09:43
İşte Beşiktaş'ın Caner Erkin kararı!

Siyah-beyazlı takımın bu sezon özellikle hücumdaki performansıyla ön plana çıkan oyuncuları arasında yer alan Caner Erkin'in sözleşmesi Haziran ayında sona eriyor. Teknik heyet ise takıma etkisinden memnun olduğu 31 yaşındaki oyuncuyla yola devam etmek istediğini yönetime belirtti.

Bu isteğin ardından Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi, tecrübeli sol bekle Ocak ayında masaya oturup, yeni sözleşme önerisinde bulunma kararı verdi.

caner erkin ile ilgili görsel sonucu

İmza Ocak ayında atılıyor

2017 yılından bu zamana kadar Beşiktaş forması  giyen futbolcunun da kariyerini Beşiktaş'ta devam ettirmek istediği belirtilirken, kendisine yapılacak teklifin detayları da netleşmeye başladı. Ekonomik sorunlar sebebiyle bütçeyi kısmanın planlarını yapan yönetim, 1 milyon 750 bin Euro maaş alan Caner Erkin'e 2 yıllık sözleşme ve 1 milyon 250 bin Euro maaş teklifinde bulunacak. Anlaşma sağlandığı takdirde ocak ayında imzalar atılacak.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Slovan Bratislava karşılaşmasından sonra İstikbal Mobilya Kayserispor maçında sahada ideal kadrosuyla yer alacak.

caner erkin ile ilgili görsel sonucu

Slovan Bratislava maçında beklentilerin altında kalan Rebocho'yu dinlendirmek isteyen Abdullah Avcı, Portekizli sol bekin görev bölgesine Caner'i çekecek. Tecrübeli teknik adam, sol kanada N'Koudou'yu koyarken orta sahada da Atiba-Elneny ikilisi ile başlayacak. N'Koudou, Ljajic, Diaby üçlüsünün önünde ise Burak görev alacak.

 

Yorumlar (0)