İşte Arjantin'in Dünya Kupası kadrosu

2022 FIFA Dünya Kupası'nın favorilerinden biri olarak gösterilen Arjantin'in kadrosu da netleşti. Teknik direktör Lionel Scaloni, sakatlığı süren Paulo Dybala'yı da kadroya dahil etti. İşte Arjantin'in Dünya Kupası kadrosu...

SPOR 11.11.2022, 19:21 12.11.2022, 13:08 Hakan Öksüz
İşte Arjantin'in Dünya Kupası kadrosu

Futbolseverler, 20 Kasım günü Katar ile Ekvador arasında oynanacak açılış maçıyla başlayacak olan 2022 FIFA Dünya Kupası'nı bekliyor. Katar'daki yüksek sıcaklar nedeniyle ilk defa yaz mevsiminin dışında oynanacak olan turnuva, 18 Aralık'ta sona erecek. Turnuvanın başlamasına az bir süre kala takımların kadroları netleşmeye başladı.

Lionel Messi, son kez Dünya Kupası'nda!

Futbol dünyasının gelmiş geçmiş en iyilerinden biri olarak kabul edilen Lionel Messi'nin yer aldığı Arjantin, kadrosu en çok merak edilen takımlardan oldu. 2014 Dünya Kupası finalinde Almanya'ya yenilen Arjantin'in kadrosunda yer alan Messi'nin, bu kez kupayı havaya kaldırmak istediği belirtiliyor. 

Paulo Dybala kadroda

Fransız ekibi PSG'deki performansıyla sezona damga vuran isimlerden olan Messi, Arjantin'in en etkili gol silahı olarak görülüyor. Arjantin Milli Takımı'nın teknik direktör Lionel Scaloni, merakla beklenen kadroyu açıkladı. Arjantin'e üçüncü dünya kupasını kazandırmak isteyen Scaloni, sakatlığı süren Paulo Dybala'yı da kadroya dahil etti.

2022 Dünya Kupası C Grubu'nda Meksika, Suudi Arabistan ve Polonya ile mücadele verecek olan Arjantin'in kadrosu, Twitter'dan duyuruldu. İşte kupaya uzanmak için mücadele edecek olan kadro...

Yorumlar (0)