İspanyol devi Yusuf Yazıcı'yı izlemeye geliyor!

Sezon başında Trabzonspor’dan 16.5 milyon euroya Fransa Ligue 1 takımlarından Lille’ye transferi gerçekleşen Yusuf Yazıcı'yı İspanyol devi Real Madrid gözüne kestirdi.

SPOR 13.11.2019, 16:03 13.11.2019, 16:59
İspanyol devi Yusuf Yazıcı'yı izlemeye geliyor!

Trabzonspor'da 2015-2016 sezonundan beri forma giyen genç yıldız, her geçen sezon performansını artırarak kendisine hayran bırakmıştı. Her geçen yıl dahada kendisini geliştiren Yusuf Yazıcı, son iki sezondaki etkili oyunuyla Avrupa kulüplerinin takibine girmeyi başarmıştı. Sezon başında Fransız kulübü Lille’nin genç yıldız için Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile kıran kırana geçen pazarlıklar neticesinde 16.5 milyon euroya renklerine bağlamıştı.

yusuf yazıcı trabzonspor ile ilgili görsel sonucu

İspanyol devi Yusuf Yazıcı için geliyor

Euro 2020 Elemeleri’nde A Millî Takımın İzlanda ile oynayacağı karşılaşmaya Yusuf Yazıcı’yı takip etmek amacıyla Real Madrid scout’ları da gelecek. Real Madrid scout’ları Yusuf Yazıcı'yı Trabzonspor’dayken de izlemişlerdi. Yaz transfer döneminde yıldız transferine odaklanan İspanyol devi, Yusuf Yazıcı’yı transfer etmemişti.

yusuf yazıcı ile ilgili görsel sonucu

Bu sefer elinden kaçırmak istemeyen Real Madrid, Yusuf’u tekrardan yakın markaja aldı. Zinedine Zidane’nın genç futbolcuyu istediği ifade edildi. La Liga’da istediği galibiyetleri almasına rağmen sahadaki oyunla seyircisini mutlu edemeyen Real Madrid, transfer ettiği yıldızlardan da bir katkı göremedi.

Tecrübeli teknik direktörün özellikle hücum hattında birkaç bölgede forma giyebilen futbolcuyu transfer etmek istediği ve bu transfer için de listenin en başında Yusuf'un yer aldığı iddia edildi.

yusuf yazıcı ile ilgili görsel sonucu

Yusuf, Trabzonspor’da oynarken, en büyük hayallerinden birisinin Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek olduğunu söylemişti. Daha sonra La Liga’da oynamak istediğini belirten Yusuf Yazıcı, bu hayalini de gerçekleştirecek gibi gözüküyor.

Fransa sahnesine tutuk başlangıç yapan genç yıldız, ülkeye uyumu arttıkça performansında da bir artış gözlemlendi ve takımın önde gelen futbolcuları arasında yerini aldı. 16 karşılaşmada 1 gol, 4 asistle takımına katkı sağlayan Yusuf, sezon sonunda asist krallığında lider olacak gibi duruyor.
 

Yorumlar (0)