Işıl Alben, Galatasaray ile yollarını ayırdı!

Işıl Alben, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı ile yollarını ayırdı. 

SPOR 16.06.2020, 14:42
Işıl Alben, Galatasaray ile yollarını ayırdı!

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın kaptanı Işıl Alben, sarı-kırmızılı kulüp ile yollarını ayırarak, kariyerini BOTAŞ'ta sürdürmeye yönelik karar verdi.

Tecrübeli basketbolcu, Galatasaray'dan kendisine 4.5 aydır sözleşme gelmediğini, bu nedenle artık takımda istenmediğini anladığını ifade etti.

Işıl Alben, konuya ilişkin önemli bir açıklamada bulundu.

"İndirime rağmen yeni sözleşme gelmedi"

31 Ocak 2020'de sarı-kırmızılı kulübün yeni sezon sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini kaydeden Alben, şubat ayının ilk haftasında görüşmeye davet edildiğini ve üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduğumu söylediğini aktardı. 

Alben, feshedilen sözleşmesinin yaklaşık yüzde 40'ına tekabül eden indirimi yaparak yeni sözleşmeyi onayladığını ancak aradan 4.5 ay geçmesine rağmen kendisine bir sözleşme gelmediğini ifade etti.

"10 numaralı formayı şimdilik bırakıyorum"

Bu nedenle takımda istenmediğini anladığını belirten Alben, bu koşullar altında 12 yıldır gururla giydiği 10 numaralı formayı "şimdilik" bıraktığını ve Galatasaray'a olan sevgisinin hayatını boyunca süreceğini kaydetti.

Alben, her zaman kendisine destek veren Fatih Terim'e, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e ve Galatasaray taraftarına teşekkürlerini sunarak, profesyonel kariyerine adım attığı ve Galatasaray'a transfer olmasında büyük katkısı olan eski takımı BOTAŞ Spor'a geri döndüğünü duyurdu.

Tecrübeli basketbolcu, BOTAŞ Spor Kulübü Başkanı Kerim Taşkıran ile yönetimin neredeyse 48 saat içerisinde bu transferi gerçekleştirdiğini ifade ederek teşekkürlerini iletti.

Yorumlar (0)