Isiah Rider: "Shaq, Kobe Bryant'ı dövmem için 10 bin dolar teklif etti"

Isaiah Rider La Lakers'ta beraber forma giydiği Shaquille O’Neal'ın kendisine Kobe Bryant'ı dövmesi için 10 bin dolar teklif ettiğini söyledi.

SPOR 13.04.2020, 10:23 13.04.2020, 10:30
Isiah Rider: "Shaq, Kobe Bryant'ı dövmem için 10 bin dolar teklif etti"

Geçtiğimiz Ocak ayında yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant hakkında anlatılan hikayelere, ilginç olan bir yenisi daha eklendi.

Los Angeles Lakers'ı takip eden herkesin bildiği Shaq ve Kobe rekabeti, ilginç bir hikayeyle tekrar gündeme geldi.

1996-1999 yılları arasında Portland Trail Blazers forması giyen ve sicilinde stat görevlisine tükürmek, takım uçağını kaçırınca telefon kırmak gibi olaylar bulunan Isaiah Rider, 2000 yılında serbest oyuncu statüsünde Lakers'a gelince, Shaq'ın dikkatini çekti.

Riders, Kobe'yle arasında rekabet bulunan Shaq'ın kendisine Kobe'yla kavga etmesi durumunda 10 bin dolar vereceğini söyleyerek, “Lakers’a gittiğimde Shaq bana ‘Eğer Kobe’yle kavga edersen 10 bin dolar soyunma odasında seni bekliyor’ dedi. Bu daha takımdaki 3. idmanımdı. Ben, ‘Hadi adamım, benimle dalga geçiyorsun’ dedim, o tekrar etti: 1 dolarlık halde 10 bin dolar seni bekliyor, işi bitir hemen gel al.’ İnanamadım. Bu adamlar delirmiş dedim içimden. Eğer Kobe’ye el sürseydim, o takımdan beni o kadar hızlı gönderirlerdi ki…” şeklinde konuştu.

Shaq ve Kobe arasındaki rekabet saha içinde kalmış, daha sonra ikili çok yakın arkadaş olmuşlardı.

Yorumlar (0)