İrfan Can Kahveci'nin cezası belli oldu

İrfan Can Kahveci'ye iki maçtan men cezası verildi.

SPOR 12.01.2023, 18:15
İrfan Can Kahveci'nin cezası belli oldu

TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) PFDK (Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu), Fenerbahçeli oyuncu İrfan Can Kahveci'ye iki maç ceza verdi.

Federasyon tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Galatasaray ile oynanan derbi karşılaşmasında kırmızı kart gören İrfan Can Kahveci'ye ciddi faulü sebebiyle iki maçtan men cezası verildiği, Adana Demirspor Kulübü'nden Başkan Murat Sancak'ın da 96 bin TL para cezası ve 75 gün hak mahrumiyeti aldığı kaydedildi. 

Kurul, sarı-lacivertli kulübe ise derbi müsabakasındaki saha olayları sebebiyle 112 bin TL para cezasına ek olarak bazı tribünlerdeki taraftarların bir sonraki maça girişlerinin engellenmesi yönünde karar verdi.



Diğer cezalar


Ümraniyesporlu futbolcu Anıl Demir'e ise sportmenlik dışı hareketi gerekçesiyle bir maçtan men ve 26 bin TL para cezası verildi.

PFDK, muhtelif sebeplerden ötürü Alanyaspor'a 56 bin TL, Trabzonspor'a 212 bin TL, Galatasaray'a 21 bin TL ve Fatih Karagümrük'e 100 bin TL ceza verildiğini duyurdu.

Kurul; Alanyaspor, Kasımpaşa ve Beşiktaşlı bazı taraftarlarının e-bilet kapsamında yer alan kartlarını da bir maç için bloke etti.

Yorumlar (0)