İrfan Can Kahveci: Çok iyi bir takım olduk

Fenerbahçe’nin deplasmanda Rennes ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından konuşan İrfan Can Kahveci, “Çok iyi bir takım olduk. Bu ekibe çok inanıyorum. Bugün galip de gelebilirdik. Yine de sonuçtan memnunuz” dedi. 

SPOR 16.09.2022, 10:12
İrfan Can Kahveci: Çok iyi bir takım olduk

UEFA Avrupa Ligi B grubu 2. maçında Rennes’e konuk olan Fenerbahçe, bir kez daha oynadığı futbolla büyük alkış aldı. İlk maçında Kadıköy’de Dinamo Kiev’i mağlup ederek grup aşamasına 3 puanla başlayan sarı-lacivertliler, Fransa deplasmanından da puanla döndü. 2-0 geriye düşmesine rağmen maçtan kopmayan Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci ve Enner Valencia’nın golleriyle zorlu müsabakadan 1 puan çıkarmayı başardı. Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi B grubunda 4 puanla zirvede yer alıyor. 

“Boşluk buldukça bu şutları denemeye çalışıyorum”

Zorlu müsabaka sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu İrfan Can Kahveci, attığı gol sebebiyle çok mutlu olduğunu dile getirerek, “Boşluk buldukça bu şutları denemeye çalışıyorum. Çok güzel bir gol oldu. Takımıma katkı sağladığım için çok mutluyum. Çok iyi bir takım olduk. Bu ekibe çok inanıyorum. Bugün galip de gelebilirdik. Her maç farklı isimler sahada oluyor ama bizim için hiçbir şey fark etmiyor. Şimdi önümüzdeki maçlara odaklanacağız. İnşallah gruptaki diğer maçlarımızı da kazanırız buradan lider olarak çıkarız” ifadelerini kullandı. 

Mert Hakan Yandaş: Bir an olsun mücadeleyi bırakmadık

Fenerbahçe’nin başarılı orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş da maç sonu görüşlerini paylaşarak, “Maça çok iyi konsantre olduk. Bir an olsun mücadeleyi bırakmadık. Bu deplasmandan puan ya da puanlarla döneceğimizi hepimiz biliyorduk. Bize yakışmayan 2 gol yedik ve maalesef bir anda 2-0 geriye düştük. Maç içindeki hatalarımız üzerine mutlaka çalışmalarımız olacaktır. Bizleri yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bugün çok güzel bir atmosfer vardı. Burada hiç yabancılık çekmedik. Avrupa’da gidebildiğimiz son noktaya kadar gitmek istiyoruz. Genç ve güçlü bir ekibimiz var. Hocamız da bu kadroyu çok başarılı bir şekilde değerlendiriyor” dedi. 

Yorumlar (0)