Inter’in yıldızına çılgın teklif! 90 milyon avro…

İngiltere’nin köklü kulüplerinden Tottenham, Inter’in yıldız futbolcusu Lautaro Martinez için astronomik bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

SPOR 19.06.2022, 11:14 20.06.2022, 09:20
Inter’in yıldızına çılgın teklif! 90 milyon avro…

Tottenham’ın Inter’in yıldız ismi Lautaro Martinez için görüşmelere başladığı ve bu transferde ısrarcı olduğu öğrenildi. Bu sezon şampiyonluğu ezeli rakibi AC Milan’a kaptıran Inter’in özellikle Dybala ve Lukaku’yu transfer etmek istediği, gerekli maddi kaynağı sağlayabilmek için de Lautaro Martinez’in takımdan ayrılmasına sıcak bakabileceği iddia edildi. 

Inter’in gözü Lukaku ve Dybala’da

İddiaya göre Inter, Lukaku’yu kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor. Juventus’un eski yıldızı Dybala ile yapılan görüşmelerde de maaş konusunda pazarlık aşamasına geçildi. Takımdan ayrılmak isteyen yıldız santrfor Lautaro Martinez için ise Tottenham’ın çılgın bir teklif yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Teknik direktör Conte’nin Arjantinli golcüyü mutlaka takımda görmek istediği belirtildi.

Tottenham, Martinez transferinde ısrarcı

Tottenham’ın bu transfer için İtalyan ekibine 90 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazırlandığı öğrenilirken, Martinez’in de İngiliz kulübüne transfer olmak istediği öne sürüldü. Yıldız futbolcunun transfer görüşmelerinde teknik direktör Conte’nin de önemli rol oynadığı belirtildi. 4 sene önce 25 milyon avro bonservis bedeli ile Racing’den Inter’e transfer olan Martinez, gösterdiği başarılı performansla taraftarın sevgilisi olmuştu. Yıldız futbolcu siyah-lacivertli forma ile bugüne kadar 180 maça çıktı. 74 gol ve 24 asistlik katkı sağlayan Martinez, geçen sene Barcelona’nın teklifini reddetmişti.

Yorumlar (0)