"Inter'de oynayacak olmak benim için büyük bir onur"

Fenerbahçe'den, Inter'e transferi gerçekleşen Victor Moses, yeni takımının televizyonuna demeç verdi. Nijeryalı futbolcu, Conte ile yeniden çalışacağı için mutlu olduğunu belirtti.

SPOR 24.01.2020, 16:12 24.01.2020, 16:51
"Inter'de oynayacak olmak benim için büyük bir onur"

"Inter tarihindeki 8'inci Nijeryalı futbolcu olmak sana ne hissettiriyor?" sorusuna "Bu kulübün tarihindeki 8'inci Nijeryalı oyuncu olduğumu bilmiyordum... Inter'de oynayacak olmak benim için büyük bir onur. Bir an önce forma giymek için sabırsızlanıyorum" yanıtını veren Moses, Conte hakkında da şu açıklamalarda bulundu:

"Conte ile tekrar çalışma fırsatı bulmak beni çok mutlu etti. Açıkçası bunu beklemiyordum. Bana kulübün planlarından bahsetti. Ben de bunun bir parçası olmak istedim. Elimden geleni yaparak takımıma katkı sağlayacağım. Burada çok kaliteli bir oyuncu grubu var. Ben de üzerime düşen görevi yapacağım."

Moses, hedefleri ile ilgili "Gol atarak takımıma yardım etmek ilk hedefim. Milano güzel bir şehir. Burada yaşayacak olmakta çok güzel. Arkadaşlarıma uyum sağlamak için biraz zamana ihtiyacım var. Sezonun zor olacağını biliyorum. Takım içerisinde de forma rekabeti üst düzeyde olacaktır. Taraftarlarımızı mutlu etmek için her şeyi yapacağız" açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)