İngilizler Türkiye'yi UEFA'ya şikayet etti!

Liverpool'da kaleci Adrian, İstanbul'da Chelsea ile oynanan Süper Kupa maçının ardından sahaya giren bir seyirci tarafından sakatlandı.

SPOR 16.08.2019, 21:34
İngilizler Türkiye'yi UEFA'ya şikayet etti!

Liverpool'un, Süper Kupa maçında İstanbul'da Chelsea'yi penaltılarla mağlup edip kupayı aldığı maçın ardından kutlamalar sırasında sahaya bazı taraftarlar girmişti.

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Southampton maçı öncesinde açıklamalarda bulunurken hali hazırda sakat olan Allison yerine oynayan kaleci Adrian'ın da sakatlandığını açıkladı. Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, kaleci Adrian'ın sakatlığının sahaya giren bir taraftarın temasından kaynaklandığını belirtti.

Jürgen Klopp: Bu çılgınlık! Nasıl olibilir ki?

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, İspanyol kalecinin durumu hakkında şu açıklamayı yaptı:
''Taraftarlarımızı seviyoruz ama bunu yapmasınlar lütfen. Norwich'te, İstanbul'da insanlar sahaya giriyor, bu eğlenceli değil. Bir taraftar da Adrian'ı bileğinden sakatladı. Southampton maçında oynayamayacak. Bu çılgınlık! Böyle bir şey nasıl olabilir?''

Liverpool kalecisi Adrian'ı bileğinden sakatlayan kişinin, forma almak ve kaleci Adrian'a sarılmak için sahaya giren bir Türk taraftar olduğu açıklandı.

Liverpool İstanbul'u UEFA'ya şikayet etti!

Diğer taraftan İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre kalecisi Adrian'ın sakatlanmasının ardından Liverpool, UEFA'ya şikayet mektubu gönderdi. Habere göre Liverpool, UEFA'ya yaptığı şikayette "Vodafone Park'ta yaşanan güvenlik zafiyeti"nden bahsetti ve kaleci Adrian'ın sakatlığının bu yüzden oluştuğu vurgulandı.

Yorumlar (0)