İngiliz taraftarların Nazi selamı, Almanya'yı karıştırdı!

Uluslar Ligi'nde dün akşam karşılaşan Almanya ile İngiltere, sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Olaylı gecede 3 İngiliz taraftarı, Nazi selamı verdikleri gerekçesiyle tutuklandı.

SPOR 08.06.2022, 09:50 08.06.2022, 16:29 Hakan Öksüz
İngiliz taraftarların Nazi selamı, Almanya'yı karıştırdı!

Uluslar Ligi'nde dün akşam iki dev karşılaştı. A Ligi 3'üncü grup maçında Almanya ile İngiltere kozlarını paylaştı. İki dev takımın karşılaştığı maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Dakikalar 50'yi gösterirken sahneye çıkan Jonas Hofmann, Almanya'yı 1-0 öne geçirdi.

Kane yanıt verdi, maç berabere bitti

Almanya'nın golüne yanıt, maçın son dakikalarında geldi. 88'de Alman file bekçisi Neuer'i avlayan Harry Kane, mücadeleye eşitlik getirdi. Karşılaşma 1-1 sona erdi. İlk maçta İtalya ile berabere kalan Almanya, puanını 2'ye yükseltti. İngiltere ise puanını 4 yaptı ve liderliğini sürdürdü.

Nazi selamı, videoya yansıdı

Geceye damga vuran olay ise 3 İngiliz taraftarın, Nazi selamı verdikleri gerekçesiyle tutuklanması oldu. Alman polisi, bir videoda Nazi selamı verdikleri görülen 3 İngiliz taraftarı gözaltına aldı. 

Alman polisini kavgaya davet ettiler

Kamuya açık bölgede tuvaletini yapan 4 İngiliz taraftarın da gözaltına alındığı kaydedildi. Öte yandan Frauenplatz meydanında toplanan bir grup İngiliz taraftar, Alman polisine direndi. Frauenplatz meydanında polisi kavgaya davet eden taraftar grubunun yaklaşık 40 kişiden oluştuğu ifade edildi.

Yorumlar (0)