İnanılmaz zafer... İnsanüstü performans

Sezonun 3'üncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da rakiplerini yenen Nick Kyrgios ile Rafael Nadal, yarı finale çıktı. Setlerde iki defa geriye düşmesine ve karın bölgesindeki kaslarda sakatlık yaşamasına karşın pes etmeyen Nadal, 261 dakika boyunca süren mücadelenin akabinde rakibini 3-6, 7-5, 3-6, 7-5 ve 7-6'lık setlerle 3-2 yendi.

SPOR 06.07.2022, 23:07
İnanılmaz zafer... İnsanüstü performans

İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleştirilen turnuvanın 10'uncu günü, tek erkekler çeyrek final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Kariyerinde toplam 22 grand slam şampiyonluğu olan 2 numaralı seribaşı Nadal, kariyerindeki en iyi grand slam derecesine bahse konu turnuvada ulaşan 11 numaralı seribaşı Taylor Fritz ile karşı karşıya geldi.

Setlerde iki defa geriye düşmesine ve karın bölgesindeki kaslarda sakatlık yaşamasına karşın pes etmeyen Nadal, 261 dakika boyunca süren mücadelenin akabinde rakibini 3-6, 7-5, 3-6, 7-5 ve 7-6'lık setlerle 3-2 yendi.

Nick Kyrgios zorlanmadı

Wimbledon'da ikinci defa çeyrek final müsabakası için korta çıkan dünya 40 numarası Kyrgios, kariyerindeki en iyi grand slam derecesine bahse konu organizasyonda erişen Cristian Garin ile karşılaştı.

Kyrgios, rakibine 3-0'lık üstünlük kurarak söz konusu organizasyonda ilk defa son dört tenisçi arasına kalmayı başardı. Kyrgios, bu turda Nadal ile kozlarını paylaşacak.
 

Yorumlar (0)