İlginç iddia: Süper Lig kulübünü satın alacaklar!

Beşiktaş'ın eski yöneticisi olan Sinan Vardar, Süper Lig ekibi Başakşehir'e yurt dışından 500 milyon dolarlık teklif geldiğini iddia etti.

SPOR 08.04.2022, 22:05 09.04.2022, 02:09 Hakan Öksüz
İlginç iddia: Süper Lig kulübünü satın alacaklar!

İngiltere Premier Lig takımı Chelsea'nin sahibi olan Roman Abramovich'in, İzmir ekibi Göztepe'yi satın alacağına ilişkin haberler, basına yansımıştı. Göztepe Kulübü, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirmişti. Türk futbol kulüplerinin satışına ilişkin iddialardan biri de spor yazarı Sinan Vardar'dan geldi.

"Başakşehir'e teklif geldi"

Beşiktaş'ın eski yöneticisi olan Sinan Vardar, son yıllarda tırmanışa geçen ve 2019-2020 sezonunda Süper Lig şampiyonu olan Başakşehir için tekliflerin geldiğini ileri sürdü. Vardar, ligde bu yıl 50 puanla 5'inci sırada yer alan İstanbul ekibinin, yurt dışında oldukça dikkat çektiğini kaydetti.

"İstanbul Belediyesinin olanaklarından faydalandılar"

Başakşehir'in adının İstanbul Büyükşehir Belediyespor olduğu zamanlardan söz eden Sinan Vardar, kulübün yükseliş serüveninden bahsetti. Takımın o dönem, İstanbul Belediyesinin olanaklarından faydalandığının altını çizen Vardar, "Önemli transferler yapabildiler. Antrenman yapacak sahaya ve maç oynayacak stada sahip oldular." dedi.

"500 milyon dolarlık teklif söylentileri var"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un kısa sürede Süper Lig'e yükseldiğini ve adını Başakşehir olarak değiştirdiğini hatırlatan Vardar, "Daha sonra şirketleştiler. Ekonomik imkânları iyiydi. Zaten şampiyon da oldular. Takım, kısa sürede başkan Göksel Gümüşdağ ve arkadaşlarının oldu. Yurt dışından Başakşehir'i almak isteyenler var. 500 milyon dolarlık tekliflere dair haberler duyuyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)