İkinci kez koronaya yakalanan Yılmaz Vural yoğun bakımda!

​​​​​​​Yılmaz Vural, ikinci kez yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandı. Deneyimli teknik adamın yoğun bakıma alındığı öğrenildi. 

SPOR 27.11.2020, 13:30 27.11.2020, 13:57
İkinci kez koronaya yakalanan Yılmaz Vural yoğun bakımda!

Yılmaz Vural, sağlık problemleri sebebiyle kısa bir süre önce Kadıköy Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. 

Haziran ayında yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanan ve iyileşen deneyimli teknik adamdan endişelendiren haber geldi.

Durumu ciddi

Yılmaz Vural'a en son uygulanan yeni tip koronavirüs (Covid-19) tekrar pozitif çıktı. 67 yaşındaki teknik adamın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Yılmaz Vural'ın şu anda yoğun bakım servisinde olduğu ifade edildi. 

Deneyimli teknik adam, son olarak Akhisarspor'u çalıştırmış, Ağustos 2020'de ise teknik direktörlük görevinden ayrılmıştı.

Daha önce de koronavirüse yakalanmıştı

Haziran ayında yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanan Yılmaz Vural, 20 Mart gününden beri Yılmaz Atabarut Tesisleri'nden çıkmadığını ve 93 gün boyunca maçların başlamasını beklediğini söylemişti.

Deneyimli teknik adam, yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını ancak herhangi bir rahatsızlığa sahip olmadığını ifade etmişti.

Öksürük, nefes darlığı veya ateş gibi belirtiler göstermediğine dikkat çeken Yılmaz Vural, kendisiyle beraber hastanede izolasyon altında tutulan futbolcular ile diğer kişilerin de belirti göstermediğini aktarmıştı. 

Haziran ayının sonunda Yılmaz Vural dâhil tüm takıma yapılan testlerin sonuçları negatif çıkmış, Akhisarspor bu gelişmenin ardından deplasmanda İstanbulspor'u 1-0 mağlup etmişti.

Yorumlar (0)