İki takımda da oynayan Tolga Arslan'dan derbi yorumu

Hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'ta oynayan Tolgay Arslan derbiyi yorumladı. Arslan açıklamasında Sergen Yalçın'a övgü dolu sözler etti.

SPOR 03.12.2020, 12:22
İki takımda da oynayan Tolga Arslan'dan derbi yorumu

Fenerbahçe ile yollarını ayırıp İtalya Udinese takımına geçen Tolgay Arslan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine ilişkin açıklamalar yaptı.

Arslan 4-3 Beşiktaş üstünlüğüyle biten derbi maçını yorumladı.

30 yaşında olan futbolcu Fanatik gazetesine şu açıklamaları yaptı:

"Sergen inanılmaz bir şekilde takımı hazırlamış"

"Lig maçlarını ve derbileri izlemeye çalışıyorum. Artık ligde Anadolu takımlarının büyüklerden çok da bir farkı yok. Kağıt üstünde en güçlü takım Fenerbahçe. Fakat Sergen Yalçın, takımını çok iyi hazırlamış. Büyük bir iş başararak istediğini elde etti. Galatasaray da çok iyi fakat en beğendiğim benim Alanyaspor. Fenerbahçe ise muhakkak toparlanıp çıkışa geçecektir."

"Atiba müthiş bir adam"

"Atiba, tek kelimeyle müthiş. Efsanevi bir oyuncu. Çok profesyonel ve inanılmaz bir karakter. Herkesin sevdiği bir insan olur mu? İşte Atiba bu. Haftada en az bir defa konuşuyoruz. Atiba aslında futbolda yaşın bir öneminin olmadığının da göstergesi. 40 yaşına gelene dek Emre Belözoğlu da oynadı. Atiba da bu yolda. Kendisine her zaman çok iyi bakıyor. Gerçek bir profesyonel."

"Süper Lig'de hakemleri rahat bırakmıyorlar"

"Hakemlerin de hatası olabilir. Onlar da insan. İtalya'da hakem maçı kötü yönetice üzerine gidilmiyor. Süper Lig'de hakemleri rahat bırakmıyorlar. Hakemler İtalya'da sahanın patronu olduklarını hissediyor. Bir faul veriliyor ardından çok fazla yorum yapamıyorsun. Bununla birlikte oyun da çok fazla durmuyor. Avrupa'da Cüneyt Çakır inanılmaz finaller, maçlar yönetiyor ama nedense Türkiye'de eleştiriliyor. Eğer iyi bir hakem olmasa neden UEFA ona maç versin! Türkiye'de bu baskı ortamında maçı yönetebilmeleri bile gerçekten büyük bir başarı."

Yorumlar (0)