Icardi’ye sözünü tuttu: Fenerbahçe’nin eski kaptanı saçını boyattı

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat, Mauro Icardi hakkında "Icardi eğer 20 gol atarsa ben de saçımı kırmızıya boyarım" demişti. Eski kaptan sözünü tuttu.

SPOR 01.06.2023, 10:31 01.06.2023, 10:35
Icardi’ye sözünü tuttu: Fenerbahçe’nin eski kaptanı saçını boyattı

Sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu ve efsane kaptanı Ümit Özat, geçtiğimiz günlerde “Eğer Mauro Icardi’nin sezonu 20 golle bitirirse ben de saçımı kırmızıya boyatacağım” demişti. Özat, sözünü tuttu ve saçını boyattığı anları paylaştı.

"Bizde söz namustur"

Ankaragücü karşılamasında gol miktarını 21’e çıkaran Icardi, " Eğer Mauro Icardi’nin sezonu 20 golle bitirirse ben de saçımı kırmızıya boyatacağım" diyen sarı-lacivertlilerin eski kaptanı Ümit Özat'a seslendi.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Icardi, “Ümit’in sözünü tutacak bir adam olduğunu düşünüyorum ve sözünün arkasında olacağını umuyorum. Ben ve bütün taraftarlarımız, seni kırmızı saçlı olarak görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Icardi'ye yanıt vermekte gecikmeyen Özat, "Mauro Icardi ilk olarak seni ve ekibini tebrik ediyorum. Çevrene, hocana ve arkadaşlarına da sorabilirsin. Büyük golcüsün ancak 2001-2007 dönemlerinde, benim kaptanlığını sağladığım Fenerbahçe'ye denk gelmiş olsaydın, ne bu kadar rahat gol atabilirdin, ne de şampiyon olurdunuz. Büyük futbolcusun fakat en büyük olamazsın" şeklinde konuştu.

Daha sonra Özat, "Sözümü tuttum" notunu düşerek saçlarını boyattığına dair bir fotoğrafını paylaştı.

Özat paylaşımında "Bizde söz namustur" ifadesinde bulundu.

Yorumlar (0)