Icardi ve Wanda Nara’dan Galatasaraylıları heyecanlandıran paylaşım

Galatasaray’ın prensip anlaşmasına vardığı dünyaca ünlü golcü Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, Instagram hesapları üzerinden yeni bir paylaşım yaparak Galatasaray taraftarlarına mesaj verdi. 

SPOR 07.09.2022, 09:36 08.09.2022, 01:16
Icardi ve Wanda Nara’dan Galatasaraylıları heyecanlandıran paylaşım

Galatasaray, PSG’nin Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile her konuda anlaştı. Oyuncunun eşi ve menajeri olan Wanda Nara ile de son pürüzleri gideren sarı-kırmızılılar, artık dünyaca ünlü futbolcunun İstanbul’a gelmesini bekliyor. Sarı-kırmızlı kulüpte heyecanlı bekleyiş sürerken, Icardi ve Wanda Nara’dan yeni bir paylaşım geldi. Aslan dövmelerini sosyal medyadan paylaşarak Galatasaray camiasına mesaj veren Icardi ve Wanda Nara, Türk taraftarlar tarafından mesaj yağmuruna tutuldu. 

1 yıllığına kiralandı

Öte yandan PSG’nin bu sezon kadroda düşünmediği Mauro Icardi’nin 1 yıllığına kiralandığı bildirildi. Bu süreçte oyuncunun 3 milyon avroluk maaşını Galatasaray karşılayacak. Maaşın 5 milyon avroluk kısmını ise Fransız ekibi ödemeye devam edecek. 

PSG’ye 50 milyon avroya transfer oldu

Futbola Barcelona altyapısında başlayan Mauro Icardi, 2011 yılında 300 bin avro bonservis bedeli ile İtalyan Sampdoria kulübüne imza attı. Burada başarılı bir performans göstererek dev kulüplerin ilgisini çeken Arjantinli golcü, 2 sene sonra Inter’e 13 milyon avro bonservis bedeli ile transfer oldu. Burada da attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelen Icardi, 6 sene boyunca lacivert-siyahlı formayı terlettikten sonra 2019-2020 sezonunda PSG’ye kiralandı. Kiralık sözleşmesinin ardından Icardi’nin bonservisini almaya karar veren Fransız kulübü, bu transfer için 50 milyon avro ödedi. PSG, bu sezon kadroda düşünülmeyen Icardi için bir süredir transfer görüşmeleri yürütüyordu. 

Yorumlar (0)