Icardi İstanbul'da

Galatasaray'ın kiralık olarak anlaşma sağladığı Arjantinli yıldız oyuncu Mauro Icardi, İstanbul'a iniş yaptı.

SPOR 08.09.2022, 01:29 08.09.2022, 09:46
Icardi İstanbul'da

Özel bir uçakla Atatürk Havaalanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen Icardi'yi Galatasaraylı taraftarlar büyük bir coşkuyla karşıladı.

Kulüp yetkilileri tarafından karşılanan Icardi'ye menajerliğini de yapan eşi Wanda Nara ile çiftin çocukları da eşlik etti.

Icardi, kendisini bekleyen çok sayıda taraftara 'üçlü' çektirdi. Arjantinli oyuncu, taraftarların tezahüratlarına da katıldı.

"Çok mutluyum"

Mauro Icardi, ayağının tozuyla gerçekleştirdiği ilk açıklamada, Galatasaray'a geldiğinden dolayı çok heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade etti.

Taraftarların ilgisi hakkında "Burada eşsiz bir atmosfer var." diyen 29 yaşındaki golcü futbolcu, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Şimdilik bir sezon için geldim. Büyük başarılara ulaşmak için buradayım. Erden Timur ile iki aydır konuşuyoruz. Ailem de ben de burada olmaktan dolayı çok heyecanlıyız." dedi. 

Icardi ile ailesi, havaalanından özel bir araçla konaklayacakları otele doğru hareket etti.

Icardi'nin futbolculuk kariyeri başarılarla dolu

19 Şubat 1993 tarihinde Arjantin'de doğan futbolcu, henüz 9 yaşındayken Kanarya Adaları'nda altyapı kariyerine başladı. Sampdoria ve Barcelona takımlarının alt yaş kategorilerinde oynadı.

Profesyonel futbolculuk kariyerine 2012 senesinde Sampdoria ile başladı. Ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Icardi, bir sene sonra Inter'e imza attı. 

Inter'de altı sezon oynayan Icardi, 2019'da PSG'nin yolunu tuttu. Fransa takımı, 2020'de 60 milyon avro ödeyerek Icardi'nin bonservisini aldı. 

Icardi, sekiz defa Arjantin Milli Takımı'nın formasını terletti.

Arjantinli oyuncu, 22 gol kaydettiği 2014-15 sezonunda Luca Toni ve 29 defa ağları havalandırdığı 2017-18'de ise Ciro Immobile ile İtalya'da gol krallığı yarışının zirvesinde yer aldı. Icardi, 2018 yılında İtalya'da yılın en iyi oyuncusu unvanını aldı.

Yorumlar (0)