Icardi'den sürpriz emeklilik kararı gelebilir!

Galatasaray'ın Arjantinli yeni transferi Mauro Icardi'nin, futbolu bırakabileceği ileri sürüldü. Wanda Nara ile barışmak için Arjantin'e giden yıldız golcünün, futboldan emekli olarak Wanda Nara ile objektiflerden uzak bir hayat yaşamak istediği iddia edildi.

SPOR 04.10.2022, 11:54 05.10.2022, 08:28 Hakan Öksüz
Icardi'den sürpriz emeklilik kararı gelebilir!

Yeni sezon öncesi yaptığı yıldız transferleriyle kadrosunu güçlendiren Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk öncülüğünde şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda birçok yıldızın yanı sıra kadrosuna Mauro Icardi'yi de dâhil eden sarı kırmızılılar, transfer döneminin en çok dikkat çeken takımı oldu.

Özel hayatıyla gündemden düşmüyor!

Fransız ekibi PSG'den kiralık olarak kadroya katılan Arjantinli Icardi, futboldan daha çok özel hayatıyla gündeme geliyor. Eşi ve menajeri olan Wanda Nara ile yollarını ayıran Mauro Icardi, güzel modelin sosyal medya hesaplarını da takipten çıkarmıştı. Wanda Nara ile barışmak için Arjantin'e giden 29 yaşındaki santraforun, futbola yeterince konsantre olamadığı söyleniyordu.

Emekliliği düşünmeye başladı

Wanda Nara için Arjantin'e giden Mauro Icardi için bomba bir iddia geldi. Arjantin spor basınında çıkan haberlere göre ünlü golcü, futboldan emekli olmayı ciddi ciddi düşünmeye başladı. Basının dikkatinden uzak bir hayat sürmek isteyen Mauro Icardi'nin, kendisini affettirmek için futbolu bırakarak tüm zamanını Wanda Nara'ya harcamak istediği iddia edildi. Wanda Nara'nın ise China Suarez ile ilişki yaşayan Icardi'yi affetmeyi düşünmediği belirtildi.

Futbolu bırakmakla tehdit edebilir!

Mauro Icardi'nin, geçen yıl futbolu bırakmakla tehdit ederek Wanda Nara ile barıştığı kaydedilmişti. Yıldız futbolcunun aynı yöntemi denemesi halinde Nara'nın bu kez, "Emekli olabilirsin." diyebileceği ifade edildi. Daha önce Sampdoria, Inter ve PSG gibi kulüplerde top koşturan Mauro Icardi, yeşil sahalardaki performansından çok özel hayatıyla gündeme geliyor.

Yorumlar (0)