Ibrahimovic'ten gol şov!

Zlatan Ibrahimovic, pazar günü Sporting Kansas'a karşı oynanan maçta 7-2 kazanan LA Galaxy takımının kulüp rekorunu kırdı.

SPOR 16.09.2019, 13:55 16.09.2019, 16:59
Ibrahimovic'ten gol şov!

37 yaşındaki oyuncu,  32, 51 ve 85. dakikalarda attığı gollerle hat-trick yaparak takımının 7-2'lik skorla kazanmasına yardımcı oldu. 

Penaltı atışını kaçırdıktan sonra 32. dakikada golünü atan İbrahimovic'e attığı iki golle Sebastian Lletget maçı kazanmada büyük destek sağladı. Ayrıca Joe Corona ve Uriel Antuna'da karşılaşmada gol kaydeden diğer isimler oldu.

Ibrahimovic, MLS'de çıkmış olduğu 51 maçta 48 gol attı.

MLS'de en iyi oyuncu benim

Zlatan, maç sonrası "Sanırım MLS'de oynayan en iyi oyuncu benim ve bu konuda şaka yapmıyorum.  Golleri atmak çok kolay sadece Zlatan olmanız gerekiyor ve böylece gol geliyor. Takımıma en iyi şekilde yardım etmeye çalışıyorum gol atıyorum ve gol atmaya devam etmeliyim. Takımıma yapacağım en iyi yardım gol atarak oyunu herkes için kolaylaştırmak. Harika bir sonuç, iyi bir oyundu. İlk yarı çok eşitti, iyi bir takıma karşı oynadık. Daha güçlüyüz ve daha iyi fırsatlara sahip olduğumuzda skoru değiştirdik ve bu fark ortaya çıktı. Güzel, oyunu kazanmak, güven kazanmak ve birçok gol atmak için hala dört oyunumuz var. Biraz yorgun olmasına rağmen herkes iyi iş çıkardı." şeklinde açıklamada bulundu.

LA Galaxy, 45 puanla  Major Futbol Ligi'nde 5. sırada yer alıyor.
 

Yorumlar (0)