İbrahimovic, Napoliye'mi transfer oluyor?

Serie A takımlarından Napoli'de, Teknik Direktör Carlo Ancelotti'nin yerine Gennaro Gattuso'nun getirilmesi düşünülüyor. Milan'da bir dönem Gattuso ile takım arkadaşı olan Zlatan Ibrahimovic de Ancelotti-Gattuso değişikliği yaşandığı takdirde Napoli'ye gitme fikrine olumlu yaklaşıyor.

SPOR 10.12.2019, 16:26 12.01.2020, 20:32
İbrahimovic, Napoliye'mi transfer oluyor?

Serie A'da geride kalan 15 haftada topladığı 21 puanla 7. sırada bulunan Napoli'de yönetim ve taraftar, kötü sonuçların faturasını deneyimli teknik direktör Carlo Ancelotti'ye kesti. İtalyan takımında önümüzdeki günlerde Ancelotti ile yolların ayrılarak takımın başına Gennaro Gattuso'nun getirilmesi planlıyor. Napoli, Gattuso'nun göreve gelmesinin ardından dünyaca ünlü bir yıldızı kadrosuna katmak için de büyük avantaj elde edecek.

Gattuso faktörü öne çıkıyor

Geçtiğimiz aylarda LA Galaxy ile yollarını ayıran yıldız oyuncu Zlatan Ibrahimovic, yeni bir serüvene başlamak istiyor. Futbolu bırakmadan önceki son durağının neresi olacağı büyük bir merakla beklenen efsane futbolcu, eski takımı Milan'a geri dönmek için geçtiğimiz günlerde temas kurdu. Ancak yıldız oyuncu, kırmızı-siyahlı yönetimin kendisine sunduğu maaş teklifini yetersiz bulunca bu görüşme askıda kaldı.

İtalyan medyasında yer alan haberlerde Zlatan Ibrahimovic, 2010-2011 sezonunda Milan'da beraber oynadıkları Gattuso'nun, Napoli'nin başına geçmesi halinde ise rotası bu yönde olacak. Gattuso ile olan arkadaşlığının iş ortamına da olumlu yansıyacağını düşüncesine sahip olan Zlatan, transferin gerçekleşmesi için maaşında indirimini de kabul edecek.
 

Yorumlar (0)