Ibrahimovic'e İtalyanlardan çılgın teklif!

Amerika kariyerinden sonra İtalyan devi Milan ile pazarlık halinde olduğu ileri sürülen Zlatan Ibrahimovic'in en az 18 aylık sözleşme talep ettiği ve kırmızı-siyahlı takımın bu süre için 9 milyon euro önerdiği belirtildi.

SPOR 09.12.2019, 09:56 12.01.2020, 20:53
Ibrahimovic'e İtalyanlardan çılgın teklif!

Hangi takıma transfer olacağı büyük bir merakla beklenen Zlatan Ibrahimovic’in Los Angeles Galaxy’den sonraki durağı olacağı ileri sürülen Milan’ın yıldız futbolcuya yaptığı teklif İtalyan basınında gündem oldu.

İtalyan gazeteci Gianluca Dimarzio haberinde; Milan'ın, Zlatan Ibrahimovic’e sezon sonuna kadar 3 milyon euro, önümüzdeki sezon için ise 6 milyon euro’luk bir sözleşme teklif ettiği yer aldı.

Pazarlıklarda son aşamaya gelindiği öne sürülen haberde Ibrahimovic’in ücret konusunda bir miktar daha artış istediği ve kendisinin teklifine sunulan sözleşmenin en az 18 aylık olmasını istediği ifade edildi.

Avrupa serüveninden sonra gittiği Amerika Birleşik Devletleri Ligi MLS’te Ibrahimovic Los Angeles Galaxy formasıyla iki sezonda toplam 58 karşılaşmada görev alıp, 53 gol atarak tarihi bir performans ortaya koydu.

İspanyol devi Barcelona^'dan sonra gittiği Milan’da ise 2 sezonda 61 Serie A maçında forma giyen Zlatan 42 gol atmış ve İtalya Şampiyonluğu heyecanını tatmıştı.
 

Yorumlar (0)