İbrahim Büyükak’ın Galatasaray paylaşımı taraftarları kızdırdı

Sosyal medya hesabı üzerinden Galatasaray ile ilgili paylaşımda bulunan oyuncu İbrahim Büyükak, sarı-kırmızılı taraftarlardan büyük tepki gördü. Gelen tepkiler ardından Büyükak, yaptığı paylaşımı kaldırdı.

SPOR 08.01.2023, 15:32
İbrahim Büyükak’ın Galatasaray paylaşımı taraftarları kızdırdı

Bu akşam Süper Lig’in 18. Haftası kapsamında gerçekleştirilecek Fenerbahçe ve Galatasaray derbisi için nefesler tutuldu. Futbol tutkunlarının sabırsızlıkla beklediği derbi öncesinde sosyal medya hesabı üzerinden Galatasaray ile ilgili paylaşımda bulunan İbrahim Büyükak, büyük tepki topladı.

Tepkiler yağdı, paylaşımı sildi

Galatasaray taraftarı İbrahim Büyükak, sosyal medya hesabı üzerinden sarı-kırmızılıların Fenerbahçe ile karşılaması öncesinde yaptığı son antrenmandan bir fotoğrafı yayınladı. Fotoğrafta yeleksiz ve yelekli bir şekilde antrenman gerçekleştiren futbolcular bulunurken Galatasaraylı taraftarla” yelekli oyuncuların hepsi ilk 11 oyuncusudur. Bu paylaşımla beraber ilk 11’i ifşa etmiş oldun. Bunu nasıl yaparsın?” diyerek İbrahim Büyükak’a tepki gösterdi. Söz konusu tepkilerin ardından İbrahim Büyükak paylaşımı sildi.

Yorumlar (0)