Hulk, Vitor Pereira’yı eleştirdi: Tam bir hayal kırıklığı

36 yaşındaki Brezilyalı yıldız Hulk, daha önce 2 dönem Fenerbahçe’yi de çalıştıran Vitor Pereira’yı eleştirerek, “Davranışlarında bazı problemler vardı. İşler iyi gitmediğinde, hareketleri tam bir hayal kırıklığıydı” dedi. 

SPOR 25.07.2022, 09:24 26.07.2022, 14:35
Hulk, Vitor Pereira’yı eleştirdi: Tam bir hayal kırıklığı

Brezilya’da Atletico Mineiro forması giyen Hulk, şu an Corinthians’ı çalıştıran Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Daha önce Porto ve Shanghai SIPG’de antrenörlüğünü yapan Pereira hakkında samimi açıklamalarda bulunan Hulk, Portekizli teknik adamın kendisine karşı bazı hareketlerinden rahatsız olduğunu dile getirdi. 

“Davranışlarında bazı problemler vardı”

Pereira’nın davranışlarını çoğu zaman anlayamadığını dile getiren Brezilyalı futbolcu, “Aslında her şey ilk başta güzeldi. Pereira ile Porto’da tanıştık. Benim orada antrenörümdü. Ben takım kaptanı pozisyonunda bulunuyordum. Porto’daki günlerimiz iyiydi diyebilirim ama Çin’de durumlar değişti. Ben ona her zaman saygı duydum. Ondan da aynı karşılığı beklerdim. Her şeye rağmen kendisine kariyerinde başarılar diliyorum. Çin’deki son dönemimde bana karşı farklı bir tutum içerisine girdi. Davranışlarında bazı problemler vardı. İşler iyi gitmediğinde, hareketleri tam bir hayal kırıklığıydı” dedi. 

“Kendisi benim arkadaşım değil”

Vitor Pereira ile hala görüşüp görüşmediği sorulan Hulk, “Kendisi ile uzun süredir konuşmadım. Aramız o dönemden sonra biraz bozuldu. Ben hem Porto’da hem de Çin’de ona yardımcı olabilmek için elimden gelen mücadeleyi gösterdim. Pereira’ya karşı herhangi bir düşmanlığım yok. Kendisine bir kin de beslemiyorum. Hem ona hem de ailesine çok mutlu bir hayat diliyorum. Ancak şunu net şekilde belirtmeliyim ki, kendisi benim arkadaşım değil” ifadelerini kullandı. 

4 sene Porto forması giydi

Şu an Brezilya’nın Atletico Mineiro takımında kariyerine devam eden Brezilyalı yıldız, 2008-2012 yılları arasında Porto’da forma giymiş, ardından Zenit’e 40 milyon avro gibi büyük bir bonservis bedeli transfer olmuştu. Hulk ayrıca Çin’de Shanghai SIPG forması da giyerek teknik direktör Vitor Pereira ile ikinci kez çalışmıştı. 

Yorumlar (0)