Honda, Manchester United'da oynamak istiyor!

Eski Japonya millî takım oyuncusu Keisuke Honda, twitter üzerinden paylaşım yaparak Manchester United'da forma giymek istediğini belirtti.

SPOR 28.09.2019, 14:53
Honda, Manchester United'da oynamak istiyor!

Honda, cuma günü atmış olduğu tweette Manchester United takımını etiketleyerek "Bana bir teklif ver. Paraya ihtiyacım yok ama harika takım ve harika takım arkadaşları ile oynamalıyım" dedi.

Temmuz ayında takımı tarafından serbest bırakılan 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon yer aldığı A-Leagıe ekiplerinden Merbourne Victory takımında çıktığı 24 maçta 8 gol kaydetti.  

Seria A, Eredivisie ve Rusya Premier Ligi'nde forma giyen Honda, kariyeri boyunca bir Premier Lig takımında yer almadı.

Dünya Kupası tarihinde en yüksek skoru alan Asyalı oyuncu, 2018 yılında Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Japonya millî takımı son 16 turuna çıktıktan sonra emekli oldu.

Başarılı orta saha oyuncusu, yaz transfer sezonunda United ile bir bağlantı kurmadı ancak Romelu Lukaku ve Alexis Sanchez'in takımdan ayrılmasının ardından takımın bir desteğe ihtiyacı olduğuna inandı.

Keisuke Honda kimdir?

Futbol kariyerine Japonya'da başlayan Honda 2004 yılında J1 League ve JFA (Japonya Futbol Federasyonu)'da Özel Oyuncular biri olarak seçildi.

2005-2007 yılları arasında Nagoya takımında yer alan oyuncu, 2008 yılında VVV-Vento takımı ile sözleşme imzaladı. Burada yer aldığı 36 maçta 16 gol attı. Bu başarısı ile taraftarlar ona "İmparator Keisuke" unvanını verdi.

Honda, 2009 yılında CSKA Moskova'ya transfer oldu buradaki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Honda 2013'de Seria A ekiplerinden AC Milan'a transfer oldu. 

Son olarak Merbourne Victory'de forma giyen orta saha oyuncusu, şu an da herhangi bir takımın kadrosunda yer almıyor.

Yorumlar (0)