Hollanda sokaklarında F1 turu!

Formula 1 takımlarından Red Bull Racing takımının iki pilotu Max Verstappen ve Alexander Albon, F1 araçları ile Hollanda sokaklarında dolaştı.

SPOR 08.05.2020, 15:25
Hollanda sokaklarında F1 turu!

Red Bull yaptığı açıklamada norma şartlarda 35 yıl aradan sonra gerçekleşmesi planlanan ve Covid-19 nedeniyle ertelenen Hollanda Grand Prix'si için farklı bir etkinliğe imza attı.

Takımın iki pilotu Max Verstappen ve Alexander Albon, Zaandvoor Pisti'nde sonlanan Hollanda gezisine çıktı. 

Max Verstappen yaptığı açıklamada, "Yarışamadığımız bu süreçte hayranlarımız için ortaya bir şey çıkarmak harika oldu. F1 arabalarını normalde pistlerde görüyorsunuz ama biz karda ve kumda da harika işler yapıyoruz. Tabi ki güvenli ortam oluşunca tekrardan yarışmayı dört gözle bekliyoruz. Burada evimizde Hollanda Grand Prix'sini gerçekleştirmeye can atıyoruz. Umarım bu yıl ya da ne zaman yarışmak mümkün olacaksa bu yarışı gerçekleştirebiliriz." ifadelerini kullandı.

Red Bull Racing'in diğer pilotu Alexander Albon ise organizasyon hakkında, "Harika bir gezi oldu. Umarım herkes keyifle izler. Umarım sezon ne zaman tekrardan başlarsa taraftarlarımız da bizim kadar hazır halde olurlar." yorumunu yaptı.

Yorumlar (0)