"Herkes kaybediyor, bunu hiç beklemiyorduk"

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'de BtcTurk Yeni Malatyaspor karşısında 2-0 yenildikleri maçın ardından, "Herkes kaybediyor, bugün hiç beklemediğimiz mağlubiyet oldu" dedi.

SPOR 15.12.2019, 23:07
"Herkes kaybediyor, bunu hiç beklemiyorduk"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda dengeli bir mücadele olduğunu kaydeden Avcı, "Oyuncularımın iştahı, arzusu ve baskısı vardı. İkinci yarı şiddet de vardı. Herkes kaybediyor, bugün hiç beklemediğimiz mağlubiyet oldu." açıklamasını yaptı.

"Maçı cebimize alacağımız pozisyonları bulduk"

Avcı, "Bu tip takımlara karşı pozisyona giremezsin ama 3-4 pozisyonumuz vardı. Maçı cebimize alacağımız pozisyonları bulduk. 86'ncı dakikaya kadar rakibe pozisyon vermedik, ikinci golü saymıyorum, faul olabilir." ifadelerini kullandı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un sabırla son ana kadar beklediğine işaret eden Avcı, "Herkesin kaybettiği süreçlerde yarışın içindeyiz. Biraz daha yukarıya yapışmaya ihtiyacımız var." diye konuştu.

Hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya eleştiri

Maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'yu eleştiren Avcı, "Avantajlı durumumuz oluşmadı. İkinci golün öncesinde kendini kanıtlama gibi durumu vardı. Maçı hakem yüzünden kaybettik durumu olamaz, öyle bir şey yok. Bazı avantajlarda o taraflara doğru devam ettirdi diye düşünebiliriz." dedi.

Fenerbahçe maçı açıklaması

Ligin 16. haftasında Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçla ilgili konuşan Avcı, "N'Koudou ve Ruiz'in durumu yarın belli olacak. Beşiktaş en iyisini her zaman yapmıştır, yapmaya devam edecek. Derbiler özeldir. Bugünü bırakıp en iyi şekilde pazara hazırlanacağız. Ligin domino taşları ağır yaralı gidiyor. Diğer takımları da göz ardı etmeyelim. Sivasspor, Trabzonspor, Başakşehir, herkes yarışın içinde devam ediyor. Rekabet kaliteyi getirir."  ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarıyla ilgili soruya yanıt veren Avcı, "Şu an her mevkiye bakılabiliyor. Biraz daha dar alanda problem çözen, skora etki eden oyuncu bizim için doğru gözüküyor." dedi.

Yorumlar (0)