Henry Onyekuru, Galatasaray'a bedavaya geliyor!

Monaco'da istediğini bulamayan 22 yaşındaki Henry Onyekuru, en geç 1 hafta içerisinde İstanbul’a gelecek ve Galatasaray’da çalışmalara başlayacak.

SPOR 03.01.2020, 10:34 12.01.2020, 16:19
Henry Onyekuru, Galatasaray'a bedavaya geliyor!

Geçen sezon kazanılan şampiyonlukta büyük paya sahip olan Henry Onyekuru, yeniden Galatasaray forması giyecek. Sezon başında Everton’ın Monaco’ya sattığı başarılı oyuncu, Fransa Ligi’nde çok fazla forma şansı yakalayamadı.

Sarı-kırmızılılar devreye girerek bu işi sonlandırdı. Eurosport’ta yer alan habere göre; Henry Onyekuru, 6 ay kiralık olarak sarı-kırmızılı formayı giyecek. Monaco’ya kiralama bedeli ödenmeyecek. Sözleşmesinde ise satın alma opsiyonu yer almayacak.

Monaco, her ne kadar bu yıl çok fazla forma şansı vermemiş olsa da Onyekuru’dan vazgeçmiyor. Önümüzdeki yıllarda ondan fayda sağlamayı planlıyor. Nijeryalı oyuncu, sosyal medyada “Bavul” görselleri paylaşmıştı. Ülkesine giden Onyekuru’nun en geç 1 hafta içerisinde İstanbul’a gelerek tekrar Galatasaray’a katılacağı düşünülüyor. Sarı-kırmızılı ekip, ocak ayında büyük bir revizyona gidecek. Aynı zamanda sezonun ikinci yarısında yeniden kanat ağırlıklı oyun yapısına dönüş yapılacak.

Galatasaray’da solda Onyekuru, sağda ise Feghouli’nin sabit oynayacağı tahmin ediliyor. Bu sezon sol kanatta oynayan Ryan Babel, daha çok “Serbest oyuncu” gibi rakip yarı alanda ortalara kaçmıştı. Onyekuru’nun tarzı ise direkt kanat yapısında. Yıldız oyuncu, süratini de kullanarak zaman zaman rakip ceza sahasına girerek attığı gollerle tanınıyor. Sarı-kırmızılı taraftarlar da büyük bir heyecanla dönmesini bekliyor. Büyük buluşma, çok yakın bir zamanda gerçekleştirilecek.
 

Yorumlar (0)