"Haydi çocuklar sahne sizin"

A Millî Takım, EURO 2020 Elemelerinde final bileti alabilmek için İzlanda ile karşılaşacak. İşte kritik maçla ilgili gazete manşetleri...

SPOR 14.11.2019, 10:32 12.01.2020, 18:12
"Haydi çocuklar sahne sizin"

A Millîler, EURO 2020 Elemelerindeki kader maçında bu akşam İzlanda ile karşı karşıya geliyor.

"Sıra EURO 2020 biletinde"

Türkiye A Millî Futbol Takımı, liderlik koltuğunda oturduğu 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nun 9'uncu maçında İstanbul'da İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Ay-Yıldızlı ekibin bu mücadelede alacağı puan ya da puanlar EURO 2020 biletini millîlerin cebine koyacak.

"Kalbimiz millî forma aşkıyla dolu"

"Biz, kalpleri vatan ve millî forma sevgisiyle dopdolu, yetenekli olduğu kadar disiplinli oyuncu grubumuzla daha önce yapılmayanı yapıp, grup lideri olarak finallere gitme istiyoruz. Anadolu'da başladık, İstanbul'da bitireceğiz."

"Bekle bizi EURO 2020"

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak zorlu mücadeleye lider olarak çıkacak Ay-Yıldızlılar, beraberlikte bile 2020 Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı kazanacak. Ancak Şenol Güneş'in öğrencileri zaferi hedefliyor

"Haydi çocuklar sahne sizin"

Okyanusları aştık, şimdi sıra geldi denizlere... H Grubu'nda averajla zirve koltuğunda oturan A Millî Futbol Takımı, zorlu maçta kaderini çizecek.
"EURO 2020'ye asker selamı çakın"

H Grubu'nda 19 puanla liderlik koltuğunda oturan Ay-Yıldızlı ekibimiz, Türk Telekom Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçta berabere bile kalsa finallere katılmayı garantileyecek. Ancak A Millîlerin hedefi kazanarak liderliği de sürdürmek.

"Gazanız mübarek olsun"

Şenol Güneş komutasındaki millî takımımız bu akşam tarihi maçta İzlanda'yı ağırlıyor. EURO 2020'ye gitmemiz için 1 puan yetiyor.

"Güneş ufuktan bu gece 20.00'de doğar... Yürüyelim arkadaşlar"

Haydi Türkiye, haydi Millîler... Rakip İzlanda...Türk Telekom'da çıkaracağımız bir puan bizi Avrupa Şampiyonası'na götürecek.


 


 

Yorumlar (0)