Hatayspor-Beşiktaş karşılaşmasında bol gol 3 puan getirmedi

Süper Lig'in 18. hafta karşılaşmasında Atakaş Hatayspor deplasmanına misafir olan Beşiktaş, sahadan 2-2'lik skorla ayrıldı.

SPOR 10.01.2021, 21:12
Hatayspor-Beşiktaş karşılaşmasında bol gol 3 puan getirmedi

Süper Lig'de 18. hafta müsabakasında Ömer Erdoğan'ın yönetimindeki Atakaş Hatayspor ile Sergen Yalçın'ın takımı Beşiktaş karşı karşıya geldi.

Bol gol var, kazanan yok

Antakya Atatürk Stadyumu'nda oynanan maç, 2-2'lik skorla sona erdi.

Siyah-beyazlılar, dakikalar 6'yı gösterirken Vincent Aboubakar'ın kaydettiği golle öne geçti. Aboubakar'ın golünden 1 dakika sonra sahne alan golcü Aaron Boupendza, maçta skoru 1-1'e getirdi. Dakikalar 23'ü gösterdiğinde bir kez daha sahne alan Aaron Boupendza, takımını öne geçiren golü kaydetti. Dakikalar 41'i gösterirken Beşiktaş'ın ikinci golünü atan Cyle Larin, maçta yeniden eşitliği sağladı. Karşılaşma, ilk yarının skoru ile son buldu.

Welinton derbide yok

Diğer yandan, karşılaşmada sarı kart gören Welinton, önümüzdeki hafta karşılaşmasında oynanacak olan Galatasaray derbisinde cezalı duruma düştü.

Alınan bu neticenin ardından Atakaş Hatayspor, puanını 28'e yükseltti. Siyah-beyazlılarda ise 5 haftadır devam eden galibiyet serisi sona erdi. Beşiktaş puanını 35'e yükselterek Süper Lig'deki liderliğini sürdürdü.

Ligde bir sonraki hafta Atakaş Hatayspor, Denizlispor'a konuk olacak. Beşiktaş ise evinde Galatasaray'ı misafir edecek.







Yorumlar (0)