Hatay'da Kayseri fırtınası esti!

Spor Toto Süper Lig'de sezona kötü başlayan ve ilk 6 haftada sadece 1 puan toplayan Atakaş Hatayspor, sahasında Kayserispor'u konuk etti. Rakibine 4-0 yenilen Atakaş Hatayspor, kötü gidişatı sürdürdü. Maçın ardından basın toplantısı düzenleyen Atakaş Hatayspor Teknik Sorumlusu Cevdet Göç, "Çok kötü bir yenilgi aldık. Taraftarlarımızdan ve yönetimimizden özür diliyoruz." dedi.

SPOR 16.09.2022, 23:43 18.09.2022, 12:11 Hakan Öksüz
Hatay'da Kayseri fırtınası esti!

Spor Toto Süper Lig'in 7'nci hafta maçında Atakaş Hatayspor, sahasında Kayserispor'u ağırladı. Önceki sezonun ilk yarısında fırtına gibi esen Hatayspor, bu sezona kötü başladı. Sezonun ilk 6 haftasında sadece 1 puan toplayabilen Hatayspor, kötü gidişata Kayserispor karşısında son vermek istedi. 

Konuk ekip Kayserispor, henüz 5'inci dakikada Bernard Mensah'ın penaltı golüyle öne geçti. Dakikalar 44'ü gösterirken sahneye çıkan Miguel Cardoso, takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Bertolacci'nin 87'deki golüyle skoru 3-0'a getiren Kayserispor, 90'ıncı dakikada Gavranovic'in ayağından bulduğu penaltı golüyle skoru belirledi.

Cevdet Göç: "El Kaabi'nin pozisyonu, kırılma anı oldu"

Karşılaşmayı 4-0 kazanan Kayserispor puanını 12'ye yükseltti, Hataysapor ise 1 puanda kaldı. Atakaş Hatayspor Teknik Sorumlusu Cevdet Göç, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında maçı yorumladı. Çok kötü şekilde yenildiklerini belirten Göç, "Henüz maçın başında penaltı golü yedik. Daha sonra toparlandık ama El Kaabi'nin kaçırdığı pozisyon, kırılma anı oldu. Maçı 1-1'e getirme fırsatını teptik, derken ikinci golü de yedik ve ilk yarı bitti." ifadelerini kullandı.

"Taraftarlarımızdan ve yönetimimizden özür diliyoruz"

Devre arasında yaptıkları değişikliklerle maça ortak olduklarını kaydeden Cevdet Göç, "İkinci yarıda çok fazla pozisyona girdik ancak atamadık. Yeni transferimiz Kevin Soni sakatlanınca 10 kişi kaldık. Ardından son bölümde iki gol daha yedik. İlk 7 hafta sonunda beklemediğimiz bir tabloyla karşı karşıyayız. Taraftarlarımızdan ve yönetimimizden özür diliyoruz." dedi.

Yorumlar (0)