Hasan Şaş'ın istifasına ilişkin tartışma yaratacak iddia!

Galatasaray yönetiminin, davranışları sebebiyle yolları ayırmayı düşündüğü Hasan Şaş'ın, bu durumu fark edince istifa ettiği ortaya çıktı.

SPOR 12.05.2020, 09:56
Hasan Şaş'ın istifasına ilişkin tartışma yaratacak iddia!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in yardımcılığını yürüten Hasan Şaş, görevinden istifa etmişti. 

Söz konusu istifanın perde arkası ortaya çıktı. 

Bu sezonun sonunda antrenörlük sözleşmesi bitecek olan Hasan Şaş'ın karşılaşmalarda yaşadığı olaylar ve aldığı cezalar sebebiyle Galatasaray yönetiminde olumsuz bir görüş hâkimdi.

Hasan Şaş, daha önce maç esnasında ettiği kavga sonra kulübe zarar vermek istemediğini, bu nedenle istifa ettiğini duyurmuş ancak Fatih Terim bu kararı reddetmişti. 

Yine de Galatasaray yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hasan Şaş ve Ümit Davala ile yeni sözleşme imzalamayı planlamıyordu. 

Yeni tip koronavirüsü (Covid-19) yendikten sonra futbolcular ile video konferans görüşmesi gerçekleştiren Fatih Terim'in, bu görüşmeye Hasan Şaş ile Ümit Davala'yı davet etmemesi bağları iyice kopardı. Toplantıya sadece Levent Şahin'in katılması, durumu iyice içerlemelerine yol açtı. 

Hasan Şaş, geçtiğimiz gün sahaya inerek, takımın başında bulunan Fatih Terim'e ''Son 1 ayımız zaten, sonra yokuz." dedi ancak sözlerine yanıt alamayınca kovulacağını anladı. Bu nedenle de istifa kararı aldı.

İşte Şaş'ın istifa açıklaması...

''Bugünden itibaren çok sevdiğim Galatasaray’dan kendi isteğimle ayrılmış durumdayım, bugüne kadar en kötü günlerimde bana destek veren taraftarımıza teşekkür ederim hoşçakalın...''

Yorumlar (0)