Hamsik, bir ilki yaşadı… Şampiyonluğu Trabzonspor’da tattı

Napoli’de uzun yıllar forma giyen ve performansı ile dünya çapında ses getiren Marek Hamsik, kariyerindeki ilk şampiyonluğunu Trabzonspor’da yaşadı. 

SPOR 01.05.2022, 15:10 03.05.2022, 11:01
Hamsik, bir ilki yaşadı… Şampiyonluğu Trabzonspor’da tattı

Trabzonspor, bu hafta kendi evinde konuk ettiği Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak yıllar sonra şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluğun garantilenmesi ile birlikte Trabzon’da da kutlamalar başladı. Kentin dört bir yanında meşaleler yanarken, sabaha kadar marşlar söyleyen taraftarlar, unutulmaz bir gece geçirdi. 

Maç sonu büyük sevinç yaşadı

Trabzonspor’un bu tarihi şampiyonluğunda Marek Hamsik de bir ilki yaşadı. Kariyeri boyunca şampiyon olma başarısı gösteremeyen dünyaca ünlü yıldız, bu mutluluğu Trabzonspor’da tattı. Antalyaspor maçının son düdüğü ile büyük bir mutluluk yaşayan 34 yaşındaki oyuncu, takım arkadaşlarıyla eğlenerek ilk şampiyonluğunu kutladı. 

Napoli’de şampiyonluk yaşamamıştı

Uzun yıllar İtalya’da top koşturan ve Napoli taraftarının sevgilisi haline gelen Hamsik, mavi-beyazlı forma ile şampiyonluk sevincini yaşayamamıştı. Sezon başında Trabzonspor’a transfer olarak taraftarları heyecanlandıran Marek Hamsik, sezon içinde gösterdiği etkili performansla da taraftarını mutlu etti. İlk şampiyonluğunu 34 yaşında yaşayan başarılı orta saha, maç sonu yaptığı açıklamada hayatında ilk kez bu başarıyı tattığını, bu sebeple de büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi. 



Siopis, Puchacz ve Kouassi de ilk kez şampiyonluk sevinci yaşadı

Trabzonspor kadrosunda Marek Hamsik’in yanı sıra diğer yabancı oyuncular Siopis, Puchacz ve Kouassi de ilk kez şampiyonluk sevincini yaşadı. Trabzonspor kadrosunda daha önce Süper Lig şampiyonluğu yaşayan isimler ise Dorukhan, Visca ve İsmail Köybaşı olarak dikkat çekiyordu.

Yorumlar (0)