Hamit Altıntop sessiz sedasız halletti!

A Millî Takım oyuncularının asker selamı vermesi sebebiyle disiplin soruşturmasını tamamlayıp, "Cezaya gerek yok" kararı alan UEFA'nın ikna olma süreci belli oldu.

SPOR 12.12.2019, 17:30 12.12.2019, 17:32
Hamit Altıntop sessiz sedasız halletti!

UEFA'nın asker selamı sebebiyle millî takım oyuncularına ceza vermemesinde en önemli pay sahiplerinden birisinin Hamit Altıntop olduğu öğrenildi. Futbol Federasyonu yönetim kurulunda görev yapan Hamit'in, bazı TFF yöneticileri ile beraber sessiz sedasız iki kez UEFA yönetimini ziyaret ettiği ifade edildi.

TFF'nin dosyayla ilgili savunmasında da hukukçuların yanı sıra Altıntop'un söz aldığı ve futbolcu reflekslerinden bahsettiği belirtildi. Kariyerinde Bayern Münih ve Real Madrid gibi üst düzey takımlarda yer almanın verdiği deneyimleri kullanan Hamit Altıntop'un, üst düzey bir oyuncu diliyle saha içerisinde futbolcuların olası refleksler gösterdiğini aktardığı, ayrıca milli duyguların zaman zaman ağır bastığını ifade ettiği açıklandı.

Hamit Altıntop'un açıklamalarından tatmin olan UEFA idarecilerinin, ceza tayinine yer olmadığına kanaat ettiği aktarıldı.

Yorumlar (0)