Hamit Altıntop, ‘Sergen Yalçın’ iddialarına yanıt verdi

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın A Milli Takım’ın başına geçeceğine yönelik iddialara Hamit Altıntop’tan yanıt geldi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi Altıntop, böyle bir durumun söz konusu olmadığını duyurdu. 

SPOR 20.09.2022, 10:56
Hamit Altıntop, ‘Sergen Yalçın’ iddialarına yanıt verdi

Son olarak Beşiktaş’ta görev yapan ve uzun süredir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın ile ilgili iddialar gündemdeki yerini koruyor. Hull City ile görüşme halinde olduğu öne sürülen Sergen Yalçın ile ilgili sürpriz bir dedikodu daha yayıldı. Sosyal medyada yayımlanan bazı haberlere göre, Yalçın’ın A Milli Takım’ın başına geçebileceği iddia edildi. Kısa sürede geniş bir kesime yayılan haber sonrası TFF’den resmi açıklama geldi. Konuya ilişkin bir bilgilendirme yapan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, iddiaları yalanladı. 

“Sergen Yalçın iddiaları doğru değil”

Teknik Direktör Stefan Kuntz’a güvenlerinin tam olduğunu dile getiren Hamit Altıntop, “Son günlerde özellikle sosyal medyada yayılan Sergen Yalçın iddiaları doğru değil. Türkiye Futbol Federasyonu olarak bizim gündemimizde böyle bir şey yok. Hocamız Stefan Kuntz’a güveniyoruz ve önemli başarıları birlikte kazanacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)