Hamilton ve Serena yatırım yapacak: Hedef Chelsea!

İddialara göre Serena Williams ile Lewis Hamilton, Premier Lig ekibi Chelsea'yi satın alacak konsorsiyumda yer alacak.

SPOR 21.04.2022, 20:25 Hakan Öksüz
Hamilton ve Serena yatırım yapacak: Hedef Chelsea!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etme girişimi, dünya kamuoyundan infial yarattı. Savaşla birlikte Rusya'ya yönelik geniş çaplı yaptırımlar uygulanmaya başladı. İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'nin sahibi milyarder Roman Abramovich, büyük bir baskıyla karşı karşıya kalınca kulübü satacağını açıkladı.

Yatırım yapmayı kabul ettiler!

İddialara göre Chelsea kulübünü satın alacak olan konsorsiyum, spor dünyasından önemli isimleri barındırıyor. İngiliz Sky Sports kanalı, kadınlar tenisinin efsane ismi Serena Williams ile Formula 1'de 7 defa şampiyon olan Lewis Hamilton'ın ismini verdi. İddialara göre spor dünyasının bu iki önemli ismi, girişimci Martin Broughton önderliğindeki konsorsiyumun üyeleri arasında yer alıyor.

Konsorsiyumun diğer ortakları!

Serena Williams ve Lewis Hamilton'ın, Chelsea'yi satın almak isteyen konsorsiyuma yatırım yapacakları kaydedildi. Konsorsiyumun başındaki isim olan Martin Broughton'ın, Liverpool Kulübü'nün eski icra kurulu başkanı olduğu hatırlatıldı. 

Chelsea'yi satın alacak konsorsiyumda yer alan isimlerden bazılarının John Arnold, Tayvanlı Tsai ailesi, NBA takımı Boston Celtics'in ortağı Stephen Pagliuca ile Beyzbol Ligi ekiplerinden Los Angeles Dodgers'ın ortağı Todd Boehly olduğu kaydedildi.

Yorumlar (0)