Hakeme "Şerefsiz köpek" diyen Serdar ceza almayacak!

Fenerbahçe'de top koşturan Serdar Aziz, Göztepe mücadelesinde hakeme "Şerefsiz köpekler" demişti. Söz konusu ifadeye hakem raporunda yer verilmediği gerekçesiyle 29 yaşındaki oyuncunun ceza almayacağı öğrenildi. 

SPOR 20.10.2020, 12:26 20.10.2020, 12:29
Hakeme "Şerefsiz köpek" diyen Serdar ceza almayacak!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 5'inci haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşmıştı. Söz konusu mücadelede Fenerbahçe, Göztepe'yi 3-2 mağlup etmişti.

Fenerbahçe'de top koşturan Serdar Aziz'in hakeme yönelik ifadeleri, mücadelenin öne çıkan gelişmesi olmuştu. 

29 yaşındaki futbolcu, hakem Atilla Karaoğlan'ın el kararından rahatsız olunca "Şerefsiz köpekler" demiş, maçların seyircisiz oynanması nedeniyle bu ifadeler televizyon ekranlarından da rahat bir şekilde fark edilmişti. 

Karşılaşmanın hakemi, tecrübeli futbolcuya yönelik herhangi bir kart çıkartmamış, mücadelenin ardından sunduğu raporda da "Şerefsiz köpekler" ifadesine yer vermemişti.

Spor yorumcuları, 29 yaşındaki oyuncunun 3 maç ceza alabileceğini ifade etmişti. 

Ceza almayacak

Serdar Aziz'in, hakem Atilla Karaoğlan'a yönelik ifadelerinin raporda bulunmaması sebebiyle herhangi bir şekilde ceza almayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, tecrübeli savunmacıya bu konuda gereken uyarıları yaptı.

Açıklama yapmıştı

Serdar Aziz, kritik bir mücadelenin sonunda galibiyet elde ettikleri için mutlu olduğunu, fakat hakemin sergilediği tutumun karşılaşmanın önüne geçtiğini söylemişti.

Karşılaşmanın berabere bitmesi için hakemin yoğun çaba harcadığını iddia eden 29 yaşındaki futbolcu, girdiği pozisyonun penaltı ile alakası olmadığını ifade etmişti.

Serdar Aziz, Göztepe'den rakibinin kendisini yere doğru attığını ve o sırada kalçasına değdiğini, bunun üzerine hakemin yanlış bir karar verdiğini iddia etmişti.

Hakem Atilla Karaoğlan'ın VAR'a gitmemesini eleştiren deneyimli savunmacı, hatası olduğunda her zaman kabul ettiğini, fakat girdiği pozisyonda VAR'a bile gidilmemesinin yanlış olduğunu aktarmıştı. 

Yorumlar (0)