Hagi mi, Alex mi? Hagi cevapladı

Galatasaray'ın efsane futbolcusu Georgi Hagi, sarı-kırmızılılarla oynanan hazırlık maçının ardından açıklama yaptı.

SPOR 05.09.2021, 19:47
Hagi mi, Alex mi? Hagi cevapladı

Galatasaray, verilen milli arayı değerlendirmek için Romanya ekiplerinden Farul Constanta ile bir hazırlık maçı oynadı.

Müsabaka Farul Constanta’nın 3-1’lik galibiyetiyle son buldu. Maçın hemen ardından Farul Constanta’nın teknik dürektörü Georgi Hagi, önemli açıklamalarda bulundu.

Oyunculuğu döneminde sarı-kırmızılarda efsane olan Hagi’ye, 'Alex mi, Hagi mi?' sorusu yöneltildi.

“Ben yeşil sahalarda konuştum"

Hagi, söz konusu soruya, “Ben yeşil sahalarda konuştum. Yanıt verilebilecek bir soru değil. Ben laflarla değil tarihi yeşil sahada yazdım. Bunu konuşmayı diğer insanlara bırakmak gerekir.” şeklinde cevap verdi.

Rumen teknik adam, “Kendi evime döndüğüm için hazırlık karşılaşması da olsa, iki günlük de olsa İstanbul’da olmaktan dolayı mutluyum. Fatih Terim'e teşekkür ediyorum, hazırlık maçı yapmamıza müsaade etti. Çok iyi bir maç oldu. Maç esnasında güzel şeyler öğrendik. Biz henüz yolun başındayız, takımımızı yeni oluşturuyoruz." dedi.

Rumen transferleri değerlendirdi

Galatasaray'ın Rumen transferleri hakkında konuşan Hagi, "Morutan çok yetenekli, geleceği parlak bir futbolcu. Sabır gerekir, buraya adapte olması gerekir. Kapasitesi bir hayli yüksek. Tempoya alıştığında daha iyi olacaktır. Biraz sabır göstermek gerekiyor. Cicaldau da Morutan da çok iyi futbolcular. Çıktıkları ilk maçta da bunu gösterdiler zaten. Morutan milli takımda neden yok bilmiyorum.” sözlerini sarf etti.

Yorumlar (0)