Haftanın hakemleri belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, bu hafta Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig’de görev alacak hakemleri açıkladı. 

SPOR 27.04.2022, 16:04
Haftanın hakemleri belli oldu

Spor Toto Süper Lig’in 35. hafta maçları cuma günü oynanacak olan Fenerbahçe-Gaziantep ve GZT Giresunspor-Adana Demirspor maçı ile başlayacak. İki karşılaşmanın saati de 20.30 olarak duyurulurken, Fenerbahçe-Gaziantep maçında Sarper Barış Saka düdük çalacak. GZT Giresunspor-Adana Demirspor maçının hakemi ise Halil Umut Meler olarak açıklandı. 

Trabzonspor şampiyonluk için sahaya çıkıyor

35. hafta heyecanı, cumartesi günü oynanacak olan 4 maçla devam edecek. Saat 16.00’da başlayacak olan Kasımpaşa-Medipol Başakşehir derbisini Alper Ulusoy yönetecek. Yine aynı saatte oynanacak olan İttifak Holding Konyaspor-Vavacars Fatih Karagümrük mücadelesinde ise Arda Kardeşler düdük çalacak. Saat 20.30’daki Atakaş Hatayspor-Altay maçının hakemi Abdülkadir Bitigen, yine aynı saatte başlayacak olan Trabzonspor-Fraport TAV Antalyaspor maçının hakemi ise Atilla Karaoğlan olarak duyuruldu. 

Galatasaray-Demir Grup Sivasspor maçının hakemi Kadir Sağlam

Pazar günü oynanacak olan 4 maçla 35. hafta kapanacak. Pazar günü saat 16.00’da Yukatel Kayserispor evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak. Zorlu müsabakayı Erkan Özdamar yönetecek. Aynı saatteki bir diğer karşılaşma olan Aytemiz Alanyaspor-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçında ise Turgut Doman düdük çalacak. Göztepe, akşam 20.30’da Çaykur Rizespor’u konuk edecek. İzmir’deki karşılaşmanın hakemliğini Volkan Bayarslan yapacak. Haftanın son karşılaşmasında, Demir Grup Sivasspor, Galatasaray’a konuk olacak. Zorlu karşılaşmada görevlendirilen isim ise Kadir Sağlam oldu. 

Spor Toto 1. Lig’de heyecan sürüyor

Özellikle alt sıralarda nefes kesen bir mücadeleye sahne olan Spor Toto 1. Lig’de de 35. hafta hakemleri açıklandı. Müsabakaların tamamı pazar günü saat 16.00’da başlayacak olan haftada Adanaspor-Beypiliç Boluspor maçını Mehmet Türkmen yönetecek. Bereket Sigorta Ümraniyespor-Balıkesirspor maçında görevlendirilen isim ise Tarık Güldal olarak açıklandı. Ligin düşme hattını yakından ilgilendiren maçta NasaDoge Menemenspor evinde Tuzlaspor’u konuk edecek. Zorlu karşılaşmada Oğuzhan Çakır görev alacak. 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Kocaelispor maçını Mete Kalkavan yönetecek

Ligde kalma savaşı veren ekiplerden Kocaelispor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında puan ve puanlar arayacak. Kritik müsabakada Mete Kalkavan düdük çalacak. Royal Hastanesi Bandırmaspor-Ankara Keçiorengücü maçını Can Cengiz, Eyüpspor-İstanbulspor karşılaşmasını ise Ümit Öztürk yönetecek. 

Bursaspor kritik virajda

Alt sıraları yakından ilgilendiren bir diğer karşılaşmada Altaş Denizlispor, evinde Gençlerbirliği ile karşılaşacak. MHK tarafından yapılan açıklamada, maçın hakemi Mert Güzenge olarak açıklandı. Lige tutunma savaşı veren bir diğer ekip Bursaspor ise Manisa deplasmanına galibiyet için gidecek. Manisa’daki önemli mücadelede Zorbay Küçük düdük çalacak. Spor Toto Süper Lig’e yeniden dönmek için gün sayan Ankaragücü ise kendi evinde Yılport Samsunspor ile karşılaşacak. Karşılaşmayı Onur Özütoprak yönetecek. 

Yorumlar (0)