Hafızalardan kazınmayan unutulmayacak diyaloglar

Futbol dünyasında bazen mantık dışı sözler bazen de yaşanmış hikayeler insanlarda bir tebessüm oluşturuyor. İşte yakın geçmişten akılda kalan diyaloglar...

SPOR 13.10.2019, 16:17 14.10.2019, 09:50
Hafızalardan kazınmayan unutulmayacak diyaloglar

O dönem eğlence anlayışları ile gündeme gelen profesyonel futbolcuların bu disiplinsiz yaşantısı üzerine Sergen Yalçın örnek verip:  "Almanya maçından sonra Bayern Münih'e transferim vardı. Adamlar bir araştırmışlar, almadılar..." 

Fenerbahçe’nin Sivasspor yenilgisinin hemen ardından Sergen bir kez daha Aykut Kocaman'a olan güveninin altını çizerek: "Aykut Kocaman'ı bisikletime bir tur bindirmem; adama Fenerbahçe’yi emanet etmişler."

aykut kocaman ile ilgili görsel sonucu

Zamanında Arsene Wenger bana Arsenal ile deneme antrenmanına çıkmasının  teklif edildiğini söyleyen Zlatan İbrahimovic'in cevabı net: "Reddettim. Çünkü Zlatan denenmez!"

2013-2014 sezounu Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü olan Yılmaz Vural, Kayserispor yenilgisinin ardından, "Kayserispor resmen bize tecavüz etti. Kolay goller yedik, karşılık verdik ama yeterli olmadı." 

Seyirci sayısının çok az olduğu karşılaşmanın ardından Şenol Güneş taraftara, "Demek ki maçın seyircili olduğunu bilmiyorlardı. Haber veririz bundan sonra. Gelmeyenlerin de canı sağ olsun" serzenişinde bulundu.

şenol güneş ile ilgili görsel sonucu

Muhabirin kendisine yönelttiği "Attığın en güzel goller hangileri?" sorusuna Şota'nın cevabı: "Oğlum ve kızım"

Emre Belözoğlun'dan insanları derin düşüncelere sevk eden o muhteşem cümle: Ben yanlış bir şeyler söylüyorsam, insanlar beni yanlış anlamasın.

emre belözoğlu ile ilgili görsel sonucu

Bir tweet ile transferin bile halledildiği dönemler Fikret Orman: "Niang gündemimizde hiç yoktu. Devre arasında 'Türkiye'yi istiyorum' diye twit attı ve uygun olduğu için alındı."

niang beşiktaş ile ilgili görsel sonucu

Isco Messi'ye olan hayranlığı ile gözleri dolduruken: "Köpeğimin adı Messi. Çünkü Messi Dünya'nın en iyisi, dolayısıyla köpeğim de Dünya'nın en iyi köpeği."

ısco ile ilgili görsel sonucu

Sergen Yalçın'ın at yarışına olan bağımlılığını bilmeyen yoktur. İşte o anılardan bir tanesi:

Gökhan Keskin; "Sergen 17 yaşında Beşiktaş'a ilk geldiğinde yanıma verip, 'Bu çocuğa dikkat et at yarışı oynuyor' dediler. Aradan 2 hafta geçti bir baktım, ben, Metin Tekin ve Sergen birlikte at yarışı kuponu dolduruyoruz."

Yorumlar (0)