Haaland'ın yeni adresi City olabilir!

Borussia Dortmund'un 21 yaşındaki Norveçli futbolcu Erling Haaland'ın Manchester City'ye transfer olacağı konuşuluyor. İddialara göre genç futbolcunun haftalık maaşı 500 bin Sterlin olacak.

SPOR 19.04.2022, 19:44 20.04.2022, 10:52 Hakan Öksüz
Haaland'ın yeni adresi City olabilir!

Borussia Dortmund forması giyen Norveçli futbolcu Erling Haaland, dünya devlerinin ilgi odağı oldu. 2020 yılının Ocak ayında Salzburg'dan Dortmund'a transfer olan yıldız futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nin kazanmak için daha büyük bir takıma gitmek istiyor. 

5 yıllık sözleşme imzalanabilir

Gelen bilgilere göre İngiliz devi Manchester City, astronomik bir ücret karşılığında Haaland ile el sıkıştı. İddialara göre yaz aylarında gerçekleşecek transfer için Norveçli futbolcuya haftalık 500 bin Sterlin maaş ödenecek. Haaland ile İngiliz ekibi arasında 5 yıllık bir sözleşmenin imzalanacağı konuşuluyor.

Diğer büyük kulüplerden Haaland'a gelen tekliflerin, Manchester City'nin elini zorladığı kaydediliyor. Real Madrid ve PSG'nin de ciddi teklifler sunmaya hazırlandığı, Haaland'ın ise kariyerini sürdürmek için en iyi ligi seçmeye çalıştığı belirtiliyor.

Premier Lig'in en kabarı maaşlı futbolcusu olacak!

İddialar gerçekleşirse Haaland, Premier Lig'in en fazla maaş alan futbolcusu olacak. Yıldız futbolcunun sözleşmesindeki serbest kalma bedelinin 75 milyon Euro olduğu aktarıldı. Bu serbest kalma maddesinin geçerliliği, 30 Nisan'da son bulacak. İngiliz ekibi, anlaşmanın gerçekleşmesi için Dortmund ile ortak noktada buluşacak.

Borussia Dortmund formasıyla çıktığı 85 maçta 82 gol atan Haaland'ın, İngiltere2ye gitmeye sıcak baktığı kaydediliyor.

Yorumlar (0)