Güntekin Onay: Terim takımına güvenmiyor

Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. karşılaşmasında Galatasaray, sahasında İspanyol ekibi Real Madrid'i konuk edecek. Dev karşılaşma öncesi spor yorumcuları, karşılaşma ile ilgili yorumlarda bulundular. İşte yazarların kritik karşılaşma öncesi değerlendirmeleri...

SPOR 22.10.2019, 11:16 22.10.2019, 11:19
Güntekin Onay: Terim takımına güvenmiyor

işte spor yorumcularının değerlendirmeleri:

Uğur Meleke: "Galatasaray2ın PSG maçında olduğu gibi yenilgiyi kabullenmiş bir tavırla çıkmayacağını umuyorum. Galatasaray, Avrupa'da iç sahada her zaman ürkütücü olmuştur ve bu maça da bu bilinçle çıkmalıdır"

Güntekin Onay: "Eski, cesur Terim, bu Real Madrid'i yenebilir. Ama Terim de eski Terim değil. Takımına güvenmiyor. Bu maç Galatasaray için büyük bir fırsat. Kazanırsa puan, para, momentum, sezonun devamı için gereken özgüven gibi tüm pozitif değerleri cebine koyup devam edecek"

Levent Tüzemen: "Galatasaraylı oyuncuların yerinde olsam Muslera'nın performansına bakıp utanırım. Falcao, soru işareti olarak Florya'da oturuyor. Galatasaray'da en büyük sorun, birçok yabancı oyuncuda aidiyet duygusunun olmamasıdır.

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray-Real Madrid maçının favorisi Galatasaray... Real Madrid çok kötü durumda. İnanılmaz kötü takım. Club Brugge bile 2 tane attı deplasmanda"

Yorumlar (0)