"Guilherme transferi ile ilgili bizim bir girişimimiz olmadı"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi gündeme dair açıklamalarda bulundu.

SPOR 15.01.2020, 14:29
"Guilherme transferi ile ilgili bizim bir girişimimiz olmadı"

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarından Habernediyor.com'un derledikleri şu şekilde:

"Buradan tekrar ifade ediyorum bahsi geçen futbolcuyla görüşmemiz olmadı. Menajerler bu dönemde çok aktif. Guilherme'nin menajerine şartlarını sorduk. Pozitif cevap vermememize rağmen kamuoyunun gündeminde duruyor. Bir girişimimiz olmadı, menajeri bize ulaştı ama pozitif yanıt vermedik."

"Sanırım bize bir kırgınlığı var"

"Sayın Ürkmezgil benim ağabeyim. Kendisiyle uzun süre çalıştım. Son iki sene şikayet etmekten başka bir şey yapmadık. Ama bugün bakıyorum şikayetlerden muzdarip değilmiş gibi ifadeler hakim. Kendisini aradım, 'yanlış anlaşıldım' dedi. Ahmet Ürkmezgil efendinin sanırım bize bir kırgınlığı var. AVM ile ilgili sanırım. O konuyla ilgili verdiği mücadeleyi biliyorum, kendisine de teşekkür ederim."

"Bunu herkesin bilmesinde fayda var"

"Biz geldiğimizde futbol A.Ş'nin asıl harcamalarını ifade eden futbolcu transferlerinin yönetim kurulu karar defterlerinde alınmadığı ve dolayısıyla orada yöneticilik yapan yöneticilerin bu olaylarla ilgili sorumluluğunun olmadığını ifade ettik. Eğer var ise Ahmet Bey bize getirir, ayrı değerlendiririz."

"Her konuyu biliyorsa bilmek başka bir şey, onaylamak farklı bir şey. Onayı varsa lütfen kendisi açıklasın. Bunu herkesin bilmesinde fayda var."

Yorumlar (0)